Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• khorvat

senior tag

Sziasztok!

Olyan routert keresek, ami:

Keret: 10-40ezer HUF

Cél:

- 4G mobil internet megosztása wifi-n és vezetéken, sebesség amit a meglévő 4G USB Huawei E3372 stick tud: gyakorlatban 120/30 Mbit/s , elméletben 150/50 Mbit/s ezt jó lenne teljesen kihasználni wifi-n és vezetéken is.

- Routerre kötött USB-ről menjen a fájl megosztás belső LAN-ra és a 0-24 torrent le/fel töltés amit PC-ről, laptopról esetleg mobiltelefonról is el lehet érni.

- Kezelheti a router direktbe is a SIM kártyát ez esetben a meglévő stick tartalék lesz vagy eladásra kerül, de jó a külön USB stickes 4G kezelés is, de ugye ez esetben kelleni fog a routerre min. 2db USB port, hogy a HDD-nek is jusson 1db.

Két kiszemeltem van eddig:

Huawei B525 : Ez direktbe kezeli a 4G SIM-et, de USB portján nem fog menni a torrent kezelés, illetve a szoftvere zárt szolgáltatós lenne ami NAT-olás és egyéb külső elérési gondokat is okozhat.

Asus N18U: Eddig ez a legideálisabb jelöltem, kérdés maradjon ez vagy lehet-e másban is gondolkozni? Ezt emag-on most 18ezerért lehet megvenni ez árban is elég baráti lenne most szerintem!

Minden ötletet és segítséget előre is köszönök kb. 1-2 nap alatt szeretném a dolgot eldönteni.

Új hozzászólás Aktív témák