- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
dr.bubo #4191 üzenetére
Hát ha nem muszáj, akkor nem is akarok sokat fizetni
Főleg úgy, hogy sok funkciót nem is használnék, amit egy router vagy komolyabb AP tud (routing, dhcp, bridge, stb - csak osszon wifit). Ugyanakkor persze ha vannak olyan szempontok, amik fontosak, akkor hajlandó vagyok többet is költeni rá, tehát nem feltétlenül a legolcsóbbat akarom...
Hát nem tudom, nekem az Allied Telesis neve komolyabbnak tűnik (honlapjuk: [link]), ahogy routerből is inkább az AirliveCsak nem tudom, egy 7-8k router mennyire gagyi. Mondjuk nekem jofórmán csak ahhoz kéne, hogy legyen wifi, minden másra ott a szerver vagy a switch. Csak AP-t használtan tudnék venni ~5-6k körül, egy ilyen router meg újonan alig drágább és 1-2év gari is van. Vagy 8800-ért egy aránylag komolyabb, új, szintén 2 év garis Airlive AP, amin ha későbbb antennát cserélek, akkor egy komolyabb/normális erejű wifit kapnék. Lehet ez lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Új, Gamer félgép - ASUS PRIME B860M-A WIFI + Intel Ultra 5 245KF + Corsair 2x16GB DDR5 6000MHz
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 9900K / RTX 3070Ti / 64GB DDR4
- ASUS TUF Gamer Laptop: Ryzen 5 4600H / GTX 1650 Ti / 16GB RAM / 144Hz
- XFX Speedster SWFT210 Radeon RX 6600 8GB Garanciával!
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest