Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• czanga

őstag

Sziasztok.
    Mivel sávszélességet emel a UPC, így bele gondoltam, hogy lehet mostmár tényleg ideje lenne leváltani az immáron 6-7 éve minket szolgáló D-Link DI-524-es, G-s router-t. Főként amiatt gondolkodtam el, mert nem tudom, hogy a 15 helyett 25 mbps-es netet birná e teljes sévszélességgel továbbítani?

Kinéztem természetesen pár TP-Link tipust az első hsz.-ből, de max tényleg akkor vennék, ha nem bírna el a jelenlegi a sávszélességgel.
    Két gépre osztódik a net kábelllel, és további kettő csatlakozik vezeték nélkül. Ez a maximális lehetséges érték. :) Ebből a két kábeles gép megy a legtöbbet.
    Esetleg várjam meg a július elejét, hogy bírja e a sávszélt, vagy van tapasztalatotok ezzel?

más
    Egyik macnél sem észleltünk semmi gondot, de az asus laptopunk szemved. A nappaliban használva sokszor elalvásból visszatérvén nem találja meg a hálózatot, vagy eldobja a jelet. ezen kívül képtelenség azon a gépen a teljes sávszélességet kihasználni, csak annak töredékét.
    Mivel a nappali és a router közt van 4 fal, így gondolom ez lehet a gond, ezen már nem képes átlőni a jelet megfelelően.
    A gépet az emeleten használva pedig rendesen működik, és a sávszél is szinte 100%-os, a vasbeton födém ellenére. Ezt is megoldaná egy router csere, vagy a G szabványnak a korlátai miatt van ez? (az asus laptopban is g-s kártya van)

Új hozzászólás Aktív témák