- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Adonimus: 1,5 hónapja dohányzás nélkül. E-cigi a megoldás!
- BMWFan: Akasztófa
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KilgoreTrout
senior tag
Esetleg a Punch 3d home programjai közül valamelyik.
Egyikben van olyan, hogy te "tervezheted" meg a bútorokat, asszem amikor néztem ez kb annyi volt, h torzíhattad őket, ahogy akarod. Szoba méretét azért biztos be tudod állítani szerintem mindegyikben "méretpontosan". Értsd akkora falat rajzolsz, amekkora kell, vagy nem értem a problémát.
Esetleg az Archicad, de az profi program, és a bútorokat ahhoz is külön egyesével kell lemodellezned, vagy letöltöd valahonnan, de akkor meg ugyanott vagy, az is "előre gyártott".
Szerintem valami 3d tervezőnél egyszerűbbel enm fogod tudni profi módon megcsinálni. Esetleg a maya vagy a 3d studio helyett használhatnál solidworks-öt, abból könnyen tudsz műszaki rajzot is csinálni, ami nem hátrány, ha esetleg valamit méretre kell majd készíttetni. Meg az tényleg tervezésre van, nem pedig szép 3d-s szörnyek készítéséhez.
Persze ezt sem öt perc megtanulni, de viszonylag könnyű benne alap geometrikus formákból építeni valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Path of Exile 2 early access kulcs
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest