Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• pigsty

aktív tag

Hi!

Írtam egy másik topicba egy jó hosszú, elsőre talán szokatlan kérdést, kérlek segítsetek!
    Elöljáróban: van egy swf fájl, abban valami programozási algoritmussal, képlettel generálja a stream(?) videó URL-jét, ez az URL kéne nékem, ez nem szokásos youtube flv dolog, annyira azért értek a dologhoz. Arról van szó, ez a fajta SWF önmagába hívja le a videót, ami így nem kerül mentésre még cache szintjén se a HDD-re, max a RAMba kerül, és nem sima http:/blabla címként tárolódik a kívánt file útvonala.
    az írásban berakott képek sorban követik a forráskódot, ahogy görgetné az ember lefelé a scrollbart, sajna free flash decompiler nem engedi a Ctrl+C-t,ezért print screeneltem.

Elmélet szintjén az érdekelne, van ilyen program, ami szoftveresen, saját gépemen figyeli a hálózatot, pontosan milyen IP-ről mit kér le, milyen elérési úton, mi van a csomagokban. persze ez nyílván nem ssh esetén működik. de ezzel a módszerrel nehezebb lenne kideríteni, pl a Kis valentinó.mp4 pontosan hol található azon a szerveren, amiről fentebb írtam.
    Hali!

Új hozzászólás Aktív témák