Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dagaddt
üzenetére
Szerintem sehogy. A DVD soha nem lesz 4,7GB-s. A lemezgyártók a tizes sámrendszerben számolják a felírható adatmennyiséget, vagyis 4700MB, vagyis 4700000B adatról van szó. A Nero meg (ahogy az az informatikában normális), a kettő hatvénaival számol. Valójában egy 4,7-es DVD-re csak 4.48GB adat fér, a 4,6 is már túlírásnak számít, ami nem javasolt és nem biztonságos.
Ja, és odafigyelhetnél a helyesírásra.
Vasinger!: HD Sentinel
sekli: készenlétnél úgy tudom, hogy a memóriában marad minden, ezért eléggé sámottevő különbség van
janati: ha nem tudod újraformázni, akkor kuka szerintem
GrandeP: [link]
-
leyo76
senior tag
-
John Fowler
tag
válasz
Dagaddt
üzenetére
Megnézem, de régen próbáltam már, és úgy rémlik, hogy kiba* ronda lett, és sok proginál semmit sem ér.
De megnézem újra.Ezt utálom egyébként a mai számtechben... egyre izmosabb és jobb gépek vannak, egyre bonyolultabbak a progik, de egy ilyen alap dolgot nem lehet csak vért izzadva megoldani... tudom hogy egyre kevesebb a CRT, de én pont azt a flexibilitását imádom, hogy nem vagyok egyetlen felbontáshoz kötve, ami néha túl sok, néha túl kevés...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i7 8700K 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest