- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Korte123
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni! Olyan programot keresek, amivel file-ok átvitelét tudnám ellenőrizni. Pl. egyik számítógépről a másikra átmásolok egy barominagy file-t mondjuk UTP-s összeköttetéssel. Szeretnék megbizonyosodni róla, hogy nem keletkezett hiba az átvitelnél. Jó, tudom, hálózati kártyák végeznek bizonyos hibaellenőrzéseket, de most mindegy, mondhatnék más példát is, lényeg, hogy már egy ideje szeretnék egy ilyen progit találni, de eddig nem sikerült. Úgy képzeltem, hogy a file-ban szereplő összes byte alapján készítsen nekem egy ellenőrző összeget, és ezt végrehajtom a forrás- és a cél file-on is, és megnézem, ugyanaz jött-e ki. Én régen írtam ilyen progit, de az csak szokásos kis méretű wav file-okra jó. Én pedig több, akár 6-8 Gigás file ellenőrzésére is szeretném használni.
(Egyébként életem folyamán kb 2x már keletkezett hiba hálózaton keresztüli file másolásnál, és egyszer pedig sima winyóról winyóra másolásnál, szóval az esély megvan a hibázásra, noha írtó csekély. Bizonyos helyzetekben viszont 100% biztosra kell mennem.)
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen légkondit a lakásba?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3229
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest