Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grandi
aktív tag
válasz
Gergo_pet
üzenetére
Sajnos azt a fajta ftp okosságot nem ismerem.
Én amikor elkezdtem ezekkel az FTP-el foglalkozni ( 4 éve ) akkor egy nagyon egyszerüen kezelhető, magyar nyelvü software-t használtam mégpedig a TYPSoft-ot. Kicsi, de a célnak megfelelő progi.
Nem nagyon sőt nem szoktam saját ftp címet csinálni/használni, így ez a program maradt ha mégis.
Ebben tudok segíteni.
[Szerkesztve] -
Grandi
aktív tag
válasz
Gergo_pet
üzenetére
Ácsi.. minek töltessz fel?
add meg elérésnek a saját ip-címedet és arra csatlakozzon ( ftp ), állítsd be, hogy ha csatlakozik az iphez( gépedhez ) akkor hova érkezzen, honnét töltsön.
Nem kell feltöltögetni.
Mondjuk tény, ahhoz be kell, hogy legyen kapcsolva a géped, ha ez megvalósítható, akkor ez a legegyszerübb megoldás.
persze nem hátrány ha a feltöltési sebesség(ed) (hogy ő jó gyorsan tudjon tőled tölteni, ill Te tőle) magas. -
válasz
Gergo_pet
üzenetére
Az ftp lassu? Miből gondolod, hogy bármilyen más megoldás gyorsabb lesz?
A direkt feltöltés a leggyorsabb, azzal teljesen ki tudod használni a max feltöltési sávszélességed. Még küldheted a file-t mondjuk msn messengeren keresztül is, de azzal sem lesz gyorsabb. Végül is tök mindegy milyen módszert használsz, nem lesz gyorsabb. A p2p-nek meg mi értelme van 2 gép között?
Most újra elolvastam a hozzászólásod. Messengeren keresztül ki lehet kerülni a tárhelyeket, de ez sem lesz gyorsabb.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- gerner1
- Nintendo Switch 2
- Xbox tulajok OFF topicja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 / GT 1030 - Low profile is (LP)
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- LG UltraWide 34WQ75C-B IPS Monitor! 3440x1440 / 60Hz / sRGB 99% / Type-C
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- 268 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285HX, RTX 5060 (multitouch)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

azt nem tudom, hogy van-e magyar verzio, igaz, nem is neztem meg utana