Hirdetés
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_DiEGO_
őstag
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Win11-be beépített Narrátor ?
WIN+CTRL+ENTER : Szabolcs magyarul olvas, Zita angolul. -
_DiEGO_
őstag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
-
Rodzser Mór
senior tag
Helló!
Magyar írott szöveghez jól érthető szépen beszélő felolvasó programot tudtok ajánlani - lehetőleg ingyeneset - amivel el is lehet menteni az így generált hangfájlt mp3 vagy wav formátumba?
doc, docx, pdf fájlok lennének a bemenetei.
Ha manuálisan kell bekopizni az írott szöveget az adott szöveges dokumentumból, az nem tragédia. De persze jobb, ha csak a fájlt kell bemenetként megadni.
-
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszönöm szépen, ez volt a megoldás
-
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Acrobat-ban is bekapcsoltad? (2 hsz-l korábban írtam)
-
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszi, de így sem mutatja a PDF-ek előnézetét a Fájlkezelő.
-
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Illetve ezek szerint (PDF-Xchange-t használok, ott nem kell ehhez külön beállítás) Acrobat esetén lehet, hogy ezt kell beállítanod pluszban:
PDF-ek miniatűr előnézetének engedélyezése a Windows Intézőben -
Én még nem futottam ebbe bele, de azt egyértelműen kiírta a BE, hogy kodek vagy szűrő hiányzik neki (korábban írtam, hogy Én K-Lite Codec-t használok és az általa telepített/frissített MPC-HC-t). Elsőre ne telepíts semmilyen Cocec-t ez miatt, próbáld meg visszaállítani az alapbeállításokat (Beállítások/Vegyes/Beállítások kezelése/Visszaállítás) és próba.
Ha nem változik a szitu, akkor ebben a topikban érdeklődjél, HC és BE "rokonlelkek", szóval kaphatsz segítséget ill. csak a próba kedvéért egy portable MPC-HC-val (korábban linkeltem) próbáld meg lejátszani ugyanazt a videót, hogy ennél is előjön-e a jelenség... -
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Bocs, félreértettem. Akkor Intéző/Megtekintés/Extra nagy ikonok (vagy nagy ikonok stb)
-
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszi, de vagy félreértettük egymást, vagy én nem tudom beállítani a dolgokat

Telepítettem az AcrobatReadert, de ha belépek egy alkönyvtárba, akkor csak egy nagy piros Adobe jel, meg egy PDF felirat jelenik meg a fájl neve felett.
Olyat szeretnék, ami az alkönyvtárba belépéskor a PDF állomány első oldalát mutatja, mint ahogyan a képek tartalmát is mutatja a megfelelő ikonos nézetben.

Telepítettem az MS PoserToyst is, beállítottam a Betekintő nézetet, de a legtöbb PDF állományra egyszer rákattintva oldalt ezt írja ki

-
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Az MPC-BE egy felugró ablakban minden indításkor kiírja, hogy a hangszóró nincs bekapcsolva és amíg ezt be nem zárom, addig nem indul el a videó.
Hol lehet ezt kikapcsolni (beállásokban Én nem találtam)?
-
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Acrobat Reader, PDF-Xchange biztosan tudja(vélhetőenn, több, ingyenes PDF kezelő cucc is), de az MS PowerToys-nak is van ilyen beépülője.
-
Melyik az az ingyenes PDF olvasó, amelyik beépülve a Win fájlkezelőbe, az adott alkönyvtárba belépve gyors előnézetben mutatja az alkönyvtárban lévő PDF fájlok első oldalát?
-
lanszelot
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszönöm szépen a választ.
Te is kevered a privacy -t a safety -vel.
Nem titkosítás érdekel, az privacy.
Nem érdekel ki olvassa, vagy hallgatja le .
Rengeteg biztonságos és ingyenes szoftver van.
Csak nagyon nehéz egy 70+ osnak elmagyarázni hogy hogyan regisztráljon, ha nem látod amit ő lát és az angolt magyarul olvassa fel amit próbálsz megérteni vajon épp hova néz a kijelzőn. Neked egyszerű a copy paste, de ő nem érti. Se a sign in, se semmit. És hidd el iszonyat nehéz rá jönni hogy épp hova nyomott.
Ezért volt jó a google chat. Alapból ott van, és csak meg kellett magyarázni hogy hogy nyissa meg.
Mert egy új tab nyitása se egyszerű magyarázat.
De szt már tudta, és tudtunk beszélgetni.
Most nem tudok beszélgetni vele. -
-
lanszelot
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a segítséget.
Nagyon jók, csak bonyolultak.
Viszont találtam egy nagyon jót.
Kinzoo -nak van egy alkalmazása ami web oldalról is működik: together [link]
Tökéletes, ingyenes, egyszerű.
Web, ios, android. Tehát mindenen megy. -
DrKapocs
őstag
Fel nem foghatom, hogy miért szeretne valaki INGYEN mindent megkapni. A gondom azzal van, hogy komoly teljesítményt vár el valaki, miközben nem hajlandó adni érte semmit, hívószámot, egyszeri vagy folyamatos fizetést, reklámnézést, stb. Miből él akkor így a fejlesztő, miből üzemelteti a rendszert? Nem a magánélet védelmével van bajom, mert erre én nagyon figyelek (titkosított feltöltés tárhelyre Cryptomatorral, EDS NG, S.S.E., stb.), hanem azzal, hogy nem szabad ingyen várni ezeket. Vagy fizetni kell vagy le kell faragni az igényekből.
-
NF-
aktív tag
válasz
DrKapocs
üzenetére
Tudom, hogy vannak akik a fél életüket publikus online felületeken közvetítik, és megértem azokat is, akik a családi beszélgetéseiket is biztonságos, adatvédelmi szempontból nem aggályos platformokon szeretnék lebonyolítani. Azt viszont fel nem foghatom, hogy miért kell ezért szarkasztikus megjegyzéseket tenni emiatt.
"Azt mondani, hogy nem érdekel a magánszférához való jog, mert nincs mit rejtegetned, ugyanaz, mint azt mondani, hogy nem érdekel a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód." -
DrKapocs
őstag
válasz
lanszelot
üzenetére
Én értem, hogy a magyar nyelv legszebb szava az "ingyen", de soha semmi nincs ingyen. Biztonságos, crossplatform, hívószám nélkül, stb, stb, stb., ja és ingyen. Szerintem ilyen nem létezik. Végülis teljesen jogos, ha valaki ellopja a szigorúan titkos és féltve őrzött családi krumplileves receptjét, azért az mégis tragédia lenne.

-
NF-
aktív tag
-
_DiEGO_
őstag
válasz
lanszelot
üzenetére
WhatsApp nem biztonságos androidon, és telefonszám kell hozzá.
WiFi kell neki
Ez hatalmas badarság, hogy nem biztonságos, csomó gépet és rövidebb videókat is lehet küldeni free !
hmmm ? Mi nem biztonságos?
Évek óta használjuk min heti szinten videóhívással ! Látjátok is egymást ez esetben, ami azért nagyon adja. Telefon esetén WiFi az ajánlott ! Számítógépre meg egy fejes a monitor meg adott. Mi kell még ? Tessék, friss scrgrab: [link]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Starlink
- aquark: Zsebszámológépek
- Le Mans Ultimate
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- 146 - 147 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 512GB RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

hmmm ? Mi nem biztonságos?