Új hozzászólás Aktív témák

• Hydra SR

addikt

Sziasztok
    Olyan problémába ütköztem, hogy az ingyenes tárhelyre feltöltött honlapomra valahonnan rendszeresen felmászik egy trójai vírus. Teljes törlés, teljes honlap-újragenerálás és feltöltés után is újra jelentkezik. A gépemen egy Kaspersky Antivirus figyel ami felismeri és blokkolja a trójait, tehát nem tőlem kerül fel a honlapra. Létezik-e avagy egyáltalán létezhet-e olyan program vagy egyéb, ingyenes megoldás, amit feltöltök a honlapra és megakadályozza a trójai felbukkanását? Egyáltalán hogy mászhat fel bármi a tárhelyemre, amit nem én töltök fel, hacsak nem a szerveren belül mozog? A Freewebnél nincs tűzfal meg víruskeresés? (support az nincs, az info@freeweb.hu-ra bármit küldök, csak a jelszavamat küldi el mailben válaszként egy automata).

Honlapom, ésszel nyissátok meg, mert most is ott figyel a trójai. Eddig nekem minden vírusfigyelő és tűzfal blokkolta (Avast, NAV, Kaspersky, de még a WinXP SP2-be beépített tűzfal is), szóval annyira nem vészes de védtelen géppel ne nyissátok meg!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés