Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Annak idején SpaceJam rázta gatyába az összefoglalót (és tisztességes munkát végeztt amúgy), de mint láthatod, a fiókja felfüggesztésre került. (Ne kérdez miért, Én sem tudom, pont akkor kb. 2 hétig nem voltam PH!-ra bejelentkezve, mikor meg igen, akkor ez fogadott)
Utoljára 2021.10.30-n lett frissítve az összefoglaló, azt meg nyilván Te is tudod, hogy 1 hónap alatt is jöhetnek ki új verziók egy adott szoftverből és az is megtörténhet, hogy ami addig ingyenes volt, azt fizetőssé teszik...
Szóval a lényeg, hogy anno volt (és most is elérhető) a Duplicate Cleaner Free Limited változata.UI: Mondjuk Neked akkor sem felelt volna meg, mert a Free-ben nem lehet képeket összehasonlítani.
UUI: Képeket csak úgy lehet összehasonlítani, ha a különböző képformátumokból kinyerjük a teljes képadatot (összes pixelt, ha úgy tetszik) és összetettebb algoritmus(ok) segítségével próbáljuk meghatározni, hogy az egyik kép hány százalékában azonos a másikkal (mert pl egy házról csináltál egy tucat képet, csak épp más-más perspektívából, de attól még ugyanarról a házról vannak a képek). Ez időigényesebb feladat, mint egy sima filecompare, ezért lassabbak az ilyen szoftverek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vírusirtó topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A Mátrix Androidot futtat, a Samsung kezében a csatlakozó
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hálózati / IP kamera
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Asus Rog Ergo gamer szék
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest