Hirdetés
- Aweriot: Cloudflare és mi
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- potyautas: Levél gyermekemnek
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Nekem bőven elég lett volna, mert nem a kép mintázata alapján akartam volna hasonlítani, hanem fájlszinten, név-méret alapján. Csak épp pont fotókra akadtam

Amúgy az Awsome Duplicate Photo Finder-rel végül megoldottam azt a maradvány kb. 4...500 fotó hasonlítását. Igaz munka közben az összes fotóra dolgozott nem csak az elsőnek megadott mappa képeit kereste a másodiknak megadott mapparendszerben és első alkalommal fél óra alatt kb. a képek feléig jutott, de akkor több időt nem tudtam rá szánni így lekapcsoltam.
Második alkalommal viszont nem is tudom hogyan, de olyan 11...12 perc alatt végigpörgette az összes fotót és talált is sok 100%-ig egyezőt (no ezek között rengeteg volt a célmappában duplikálódva, amivel egyelőre nem kívántam volna foglalkozni, de ha már így alakult, akkor végiglépkedtem azokon is) és megtapasztaltam azt is, hogy csak egyesével lehet kijelölni benne, így minden egyes duplikátumot egyenként kellett töröltetnem, plusz a törlési figyelmeztetés minden egyes esetben. Na ez meg vitte az időt rendesen
Annyi előnye volt ennek, hogy korábban pár kép kapott tartalma alapján új elnevezést és ezzel a módszerrel azok eredeti verziói is kiszűrésre kerültek, ami csak fájlnevek és méret alapján kimaradt volna
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A17 FA707NV notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest