- Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #51143 üzenetére
Nekem bőven elég lett volna, mert nem a kép mintázata alapján akartam volna hasonlítani, hanem fájlszinten, név-méret alapján. Csak épp pont fotókra akadtam
Amúgy az Awsome Duplicate Photo Finder-rel végül megoldottam azt a maradvány kb. 4...500 fotó hasonlítását. Igaz munka közben az összes fotóra dolgozott nem csak az elsőnek megadott mappa képeit kereste a másodiknak megadott mapparendszerben és első alkalommal fél óra alatt kb. a képek feléig jutott, de akkor több időt nem tudtam rá szánni így lekapcsoltam.
Második alkalommal viszont nem is tudom hogyan, de olyan 11...12 perc alatt végigpörgette az összes fotót és talált is sok 100%-ig egyezőt (no ezek között rengeteg volt a célmappában duplikálódva, amivel egyelőre nem kívántam volna foglalkozni, de ha már így alakult, akkor végiglépkedtem azokon is) és megtapasztaltam azt is, hogy csak egyesével lehet kijelölni benne, így minden egyes duplikátumot egyenként kellett töröltetnem, plusz a törlési figyelmeztetés minden egyes esetben. Na ez meg vitte az időt rendesenAnnyi előnye volt ennek, hogy korábban pár kép kapott tartalma alapján új elnevezést és ezzel a módszerrel azok eredeti verziói is kiszűrésre kerültek, ami csak fájlnevek és méret alapján kimaradt volna
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 2-in-1 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12" FHD+ Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest