Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Sziasztok!
Olyan programot keresek windowsra, mellyel relatíve gyorsan tudok keresni duplikátum fájlokat.
Konkrétan: ráakadtam egy mappányi "ömlesztett" képre, melynek nagy része fotó. Ezt én valamikor szétszortíroztam már, mert sokat megtaláltam kézi keresgéléssel, de közben eszembe jutott hátha van erre speckó program.Szóval egy kijelölt mappában lévő sok fájlon dolgozva ellenőriz megadott meghajtón duplikátumot, vagyis megadható mely mappában lévő fájlokhoz és az is, hogy hol keressen duplikátum fájlokat, majd egy összesítő oldalon mutatja mihez talált mihez nem. Az sem lenne rossz, ha az összesítő oldalon lehetne is törölni a duplikátummal rendelkezőket
Nyilván nem csak képekre lenne jó használni a későbbiekben
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- AKCIÓ! 4TB Seagate Barracuda ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ElitBook 840 G10 netbook / 12 hónap jótállás
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest