- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasti74
senior tag
válasz
Lalikiraly #50924 üzenetére
Én is sokat szenvedek ezzel: az akciójeleneteknél le kell venni a hangerőt, a beszélgetéseknél fel kell nyomni, különben nem értem, hogy mit mondanak, az akciótól meg megsüketülök...
Vettem egy Samsung 3.1-es hangprojektort a tévé mellé (én a tévé saját médialejátszójával nézem a filmeket) , gondolván az majd jól kikódol, meg van center csatorna, jaj de jó lesz nekem!
De nem oldotta meg a problémát ;-)
Próbálgattam a hangprojektort mindenféle beállítással, akkor sem lett jó.
Aztán próbaképpen átváltottam angol hangra - sokkal jobb, hangosabb és tisztább lett minden beszélgetés, nem volt zavaró a hangerőkülönbség, nem kellet szinte egyáltalán a hangerőt állítgatnom. És ez a legtöbb filmél így van.
Arra jutottam, hogy akik a magyar szinkront keverik, valami olyan cuccon hallgatják vissza, amilyen csak nekik van, ezért csak náluk jó a magyar hang ;-)
Érdekes dolgok ezek: tegnap néztem a Mi kis falunkat (ha éppen elkapom, néha ott ragadok ;-) , és borzalmas volt. Mármint a hangminőség ;-) Túl sok mély, semmi középtartomány, a beszélgetéseknél főleg zavaró volt, mintha totál eltekergettem volna a hangbeállításokat! Emlékeim szerint régebben nem volt ez ilyen... Meg más műsorok is teljesen jól szólnak.
Nem értem, hogy nem tűnik fel egy professzionális környezetben egy ilyen hiba...
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Horgász topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Samsung Galaxy A80 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest