- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- Klaus Duran: Marathon
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Samsung S21FE pakolás
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
válasz
Kempetlen
üzenetére
A használatról, használhatóságról (sebességről) utóéletről beszélj, az, hogy felmegy rá, egy dolog. Gondolom kifejezetten gyorsabb a Win10, mint a Win7, régi hardveren... A lemezkezelés meg egyenesen pazar lesz, az ám. Persze mit tudhatom én, ezt te tudhatod. Csakis te.
Nem registry-hízással való belassulásról beszélek, hanem az eleve használhatóságról. Sem nem verzióugrásbeli hanganomáliáról beszéltem. Értem, hogy megérveled minden fronton a kizárólagos hasznosságát, de ez nem azt jelenti, hogy rajtad kívül más ne szívhatna vele. Nem tudom ez így mennyire tiszta. A hang nem ment el. Olvass pontosan.Én is kifejtettem, hogy miért marad meg egyes esetekben és ha tetszik, ha nem, vannak ilyen userek. Nem túl nyerő ez a haverom kifejtette és jól megvan mondva a minden is vitakultúra, de nyilván ez benned nem fog változni, ezzel kell gazdálkodni - ez így önmagában is vita tárgya lehetne.
A 10 többet eszik.
A frissítésekkel - végponton - van, ahol gond van, van, ahol nincs. Összességében a legtöbb gépen már valamikor volt gond belőle. A frissítés, mint olyan önmaga meglétével nincs gond. De a zuhanással sincs gond, csak a földet éréssel..Lehetne ezt ismételgetni napestig. Ezt a legenda-dolgot nem tudod elengedni, látom. Valami nagyon kétségbeesett saját kerekvilág-védés van itt a háttérben. Millió féle hardveren futó OS-ekről beszélünk, te meg egypár különbségtől látványosan bacrashelsz. Mert hát az elképzelhetetlen, hogy többnemű árnyalata létezzen egy termék felhasználásának, futásának. Gondolkodni tanulj meg előbb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Samsung Galaxy Z Fold6 12/256GB Silver Shadow használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro 128GB használt Silver 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest