Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kempetlen
tag
válasz
totron
üzenetére
Valami nagyon kétségbeesett saját kerekvilág-védés van itt a háttérben.
Hiába próbálod rámhúzni a dolgot, nem fog menni. Nyilván nem csak telepítem, hanem napi szinten 3 gépet a közvetlen közelemben használok/tapasztalok. Illetve ismerősi körben, és azokban az irodákban, ahol szintén Win 10 alapon megy a munka, szintén találkozom a gépekkel, nem csak telepítéskor, hanem utána is rendszeresen. Teljesen fölöslegesen próbálkozol ilyen lealacsonyító ferdítésekkel csak azért, hogy ne sérüljön a Win 10-ről alkotott véleményed.
Egy dolgot felejtesz el, hogy mint minden rendszer, a használhatóság rohadtul függ a telepített programoktól. Rendszer és rendszer között hatalmas különbséget jelent ez. A saját telepítéseken ÉRDEKES MÓDON még nem volt sosem baj.
Ez biztosan feketemágia lehet. De még az is előfordulhat, hogy nem véletlen írtam én a fent látható összefoglalót? 
Vesa: 1. Nem jobb
Na, ez aztán a velős hozzászólás.
Csak én nem látom az indokokat? Amúgy nincs igazad, a Win 10 minden tekintetben egyszerűbb, gyorsabb, fájdalommentesebb, és ne felejtsük el, támogatott. Win 7-re már senki sem fejleszt semmit, és a legtöbben már nem is tesztelik Win 7-en a szoftvereiket, ami amúgy teljesen érthető 2020-ban.2. Kémekdik, kényszerfrissít, hülyének nézi a felhasználót
Te ilyen hipochonder típus lehetsz. Amúgy meg ennyi a megoldás. A frissítésekkel pedig nincs semmi baj. Az android is felpakolja a havi biztonsági csomagot, ahogy a Win 10 is 2 hetente. A nagy frissítések pedig eddig is opcionálisak voltak. Hol van a probléma?3 évig még érkeznek frissítések
Na jah, csak nem az átlag számára, plusz mindezt miért? Hogy továbbra is egy elavult rendszert lehessen tutujgatni? Nade minek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Assetto Corsa Rally
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Microsoft Excel topic
- Valami baja van a tápomnak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ez biztosan feketemágia lehet. De még az is előfordulhat, hogy nem véletlen írtam én a fent látható összefoglalót? 
Csak én nem látom az indokokat? Amúgy nincs igazad, a Win 10 minden tekintetben egyszerűbb, gyorsabb, fájdalommentesebb, és ne felejtsük el, támogatott. Win 7-re már senki sem fejleszt semmit, és a legtöbben már nem is tesztelik Win 7-en a szoftvereiket, ami amúgy teljesen érthető 2020-ban.