-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kempetlen
tag
válasz
totron #47607 üzenetére
Valami nagyon kétségbeesett saját kerekvilág-védés van itt a háttérben.
Hiába próbálod rámhúzni a dolgot, nem fog menni. Nyilván nem csak telepítem, hanem napi szinten 3 gépet a közvetlen közelemben használok/tapasztalok. Illetve ismerősi körben, és azokban az irodákban, ahol szintén Win 10 alapon megy a munka, szintén találkozom a gépekkel, nem csak telepítéskor, hanem utána is rendszeresen. Teljesen fölöslegesen próbálkozol ilyen lealacsonyító ferdítésekkel csak azért, hogy ne sérüljön a Win 10-ről alkotott véleményed.
Egy dolgot felejtesz el, hogy mint minden rendszer, a használhatóság rohadtul függ a telepített programoktól. Rendszer és rendszer között hatalmas különbséget jelent ez. A saját telepítéseken ÉRDEKES MÓDON még nem volt sosem baj.
Ez biztosan feketemágia lehet. De még az is előfordulhat, hogy nem véletlen írtam én a fent látható összefoglalót?
Vesa: 1. Nem jobb
Na, ez aztán a velős hozzászólás.Csak én nem látom az indokokat? Amúgy nincs igazad, a Win 10 minden tekintetben egyszerűbb, gyorsabb, fájdalommentesebb, és ne felejtsük el, támogatott. Win 7-re már senki sem fejleszt semmit, és a legtöbben már nem is tesztelik Win 7-en a szoftvereiket, ami amúgy teljesen érthető 2020-ban.
2. Kémekdik, kényszerfrissít, hülyének nézi a felhasználót
Te ilyen hipochonder típus lehetsz. Amúgy meg ennyi a megoldás. A frissítésekkel pedig nincs semmi baj. Az android is felpakolja a havi biztonsági csomagot, ahogy a Win 10 is 2 hetente. A nagy frissítések pedig eddig is opcionálisak voltak. Hol van a probléma?3 évig még érkeznek frissítések
Na jah, csak nem az átlag számára, plusz mindezt miért? Hogy továbbra is egy elavult rendszert lehessen tutujgatni? Nade minek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Tőzsde és gazdaság
- SSD kibeszélő
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- TV antenna és jelerősítés
- LEGO klub
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged