- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mikso
tag
Sziasztok!
Egy olyan programra lenne szükségem, ami készít naponta, jobb esetben egy napon többször folyamatos backupot egy adott céges számítógépről, ami egy szerver gépre van csatlakoztatva. Fontos dolgok pl, a vendéglátó program adatai, amik ha elvesznek akkor az előző hónapok információi is, amik számunkra fontosak. Továbbá képek, visszaigazolások, stb... lenne, szóval teljes mértékben mindent kellene mentenie.
Néztem a Google felhő alapú szolgáltatását, nem tudom hogy azzal mennyire lehetne kompatibilissá tenni a vendéglátó programunkkal. Továbbá itt a cloudba dobja fel a dolgokat, és nem a szervergépünkre, viszont ez is egy megoldás, és hajlandóak vagyunk erre pénzt áldozni.
Válaszotokat előre is köszönöm!
Gergő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 5 5600U I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Epson Expression 12000 XL A3 síkágyas fotószkenner
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest