- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Én és a számítógép
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Memphis
tag
Sziasztok!
Olyanban kérném a segítségeteket, hogy szükségem lenne egy szoftverre.
A szoftvernek olyat kéne tudnia, hogy adatbázis jelleggel bevihessek oda ügyfél neveket, elérhetőségeket és hozzá tartozó igényeket változó szempontok szerint.
Magyarul kéne egy adatbázis amibe van teszem azt 25 kitölthető mező amit akár át is nevezhetek és ezeket a mezőket tudja úgy kezelni, hogy mondjuk megadom neki melyik mező milyen értéke szerint keressen.Pl.
Nagy Feri 06301234567 Autót akar venni
Szempontok:
Német
10-12 éves
dízel
sedan
fogyasztás 6-7 liter közöttÉs ha én akarok keresni mert van egy új autóm, kereshessek úgy, hogy kik azok akik vennének egy autót 8 és 12 éves között. És akkor dobja ki nekem a Nagy Ferit meg mindenki mást aki ilyet keres.
Néztem ezer ügyviteli szoftvert a neten, de tele vannak olyan felesleges dolgokkal amik nekem nem kellenek. nekem annyi kell mint amit itt írtam és esetleg annyit hogy lehessen megjegyzést fűzni. Adatbázis kezelő programokra kerestem rá még, de ott egészen más világot találtam.
Valaki tud segíteni?
előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen3 i7-10750H 64GB 1000GB GTX1650-Ti 4K UHD 1 év gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest