- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pajac: Nincs rá kapacitásom
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Valószínűleg nem PNG-ben mentette el...
Most tényleg magyarázni kell?
Az általad idézett részt pontosan azért írtam le, mert azt gondoltam, abból le fog jönni, hogy ez a megoldás. Ha PNG-ben menti el a Snipping Toolban, nem lesz gyenge minőségű, ez hülyeség.(#37051) pc360:
Adj egy próbát majd a PicPick-nek is, az is ingyenes.
Amúgy ja, az általad IrfanView-val leírt módszer sajnos szinte pont ugyanolyan macera, plusz annak a saját kis beépített paintje szintén rendkívül gyenge.
(Igazából az egyedüli különbség, ami számíthat, az az, hogy IrfanView-val a crop a Ctrl+Y, az így gyorsabb, de a többi tényleg ugyanaz (leszámítva, hogy S helyett Ctrl+S a Paintben a mentés). Képnézegetésre viszont én is az IrfanView-t használom, mert arra nagyon jó a könnyűsúlyúsága miatt.)
A Greenshotot is próbáltam, az is jó (főleg, hogy open source is, már ha ez számít), de nekem személy szerint szimpibb volt a PicPick. Meg ne kérdezd, milyen szempont miatt, mert már nem emlékszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4540, 100% AKKSI
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
- Keresünk dokkolókat
- 229 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060 (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s Touch - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Most tényleg magyarázni kell?
Az általad idézett részt pontosan azért írtam le, mert azt gondoltam, abból le fog jönni, hogy ez a megoldás. Ha PNG-ben menti el a Snipping Toolban, nem lesz gyenge minőségű, ez hülyeség.