- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBadPlaYeR
senior tag
Üdv!
Olyan ingyenes progit keresek, amivel .FLAC audiot tudok .MP3-á konvertálni. Shareware-ből van rengeteg, de free-t nem találtam még
Hozzáfűzve az előzőkhöz: Sajnos az MPlayert ahogy én láttam, win-re egy ideje nem nagyon fejlesztik; viszont találtam egy KMPlayer nevű lejátszót, ami szintén Linuxról jött. Ingyenes, villámgyors, DVD menüket kezel, rengeteg lehetőség van benne. [link] Olyasmi, mint a VLC, bár én azt nem kedvelem. Nem olyan stabil, mert eleve Win-es fejlesztésDe a KMPlayer nekem nagyon bejön, eddig mindent tökéletesen lejátszott.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3362
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest