Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Nagyon jók ezek a cikkek, pár új dolgot tanultam belőle. Ki is próbálom őket később.
Youtube-ban meg alapjaiban rengett meg a hitem. 2.4 gigás fájlt, 96.000 kbps lekonvertáltam 550 megára (1perces mp4ről van szó, úgyhogy minőségileg még mindig szinte érintetlen, semmi különbség a tömörítetlen és ez között), és feltöltöttem youtube-ra, csak hogy lássam, ő mit csinálna vele, milyen lenne.
25.7 megás fájlt készített 1080p-ben, de hát akármelyik program jobbat, szebbet csinált volna belőle -.- úgyhogy youtube kilőve, ha videót akarok rárakni, és megosztani igazán jó minőségben. Bár lehet még encodeolnak, és később szebb lesz, hisz pár perce raktam csak fel....majd kiderül, de nem bizakodom
http://www.youtube.com/watch?v=y8Scidf3kAo
Btw, itt PH-n nem találtam ilyennel foglalkozó AKTÍV topicot, máshol esetleg van, ahol kezdőknek is segítenek ha van valami kérdés?
Új hozzászólás Aktív témák
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Villanyszerelés
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest