Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Pár hasznos program nagy takarításhoz (Chip tipp), a kötelező CCleaner-en felül:
Könyvtár és fájl helyfoglalás feltérképezéséhez:
TreeSize Free
valamint
WinDirStat
Általános keresésre:Duplikált képállományok kereséséhez, hasonlósági % érték megadásával is:
Duplikált hangállományok keresésére:
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Megtaláltam ez volt az:
TDP x-Ray Lite Csak úgy látom kicsit régi, így kerestem egy alternatívát:
-
törölt tag
Volt egy ingyenes mappa méret kijelző progi, valami x-tree vagy valami hasonló névvel, csak nem találom, esetleg valaki tud ilyesmi nevű programot, vagy alternatívát a funkció kiváltására?
-
törölt tag
Helló, nekem egy olyan program kellene ami ötvözi a Speedfan és a Coretemp két funkcióját.
A Speedfan kijelzi a CPU ventilátor fordulatszámát, de nincs hozzá jó G15 App és Windows 7 Gadget sem.
A Core Temp - hez van G15 támogatás, és van Windows 7 Gadget is , de nem jelzi ki a fordulatszámát a hűtőnek.
-
törölt tag
Milyen teljesen ingyenes, de könnyen használható html editort tudtok ajánlani ? első körben ezt találtam : http://www.coffeecup.com/ Erről mi a véleményetek ?
-
törölt tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Nem is estem pánikba ,csak érdekes volt , főleg hogy amikor szólt hogy analízálva volt hash alapján akkor még 4 találta annak, utóbb meg 3 csak
A Symantec volt aki már nem találta annak 
-
törölt tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Hát felmenni felment gond nélkül
Csak utána nem müködött 
-
törölt tag
Helló, a régi gépemen Genius Wireless Netscroll+ Traveler egerem van. A gond az, hogy a Genius honlapján nincs Windows 7 driver támogatás hozzá, és a Windows 7 sem támogatja annyira, hogy menjen például a középső gombbal a fül nyitás vagy a fül bezárás. Tudtok e olyan lehetőleg ingyenes programot, ami megoldhatná legalább a gond középső gombra vonatkozó részét ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fájhat Elon feje: mindjárt kész a Starlink-rivális
- Kompakt vízhűtés
- Sweet.tv - internetes TV
- Parfüm topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Futás, futópályák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

A Symantec volt aki már nem találta annak