Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- gerner1
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Korte123
csendes tag
válasz
Sickboy25 #12034 üzenetére
Csak nem egyben van az 1 TB, egyetlen partíció?
Igaz, nekem csak 250GB a legnagyobb winyóm, és kb 80 GB-nál nagyobb partíciókat nem hozok létre (OS-nek meg csak amennyi minimálisan szükséges, kb 10-12GB) így a "winyós átmásolásos defrag módszer" nem olyan gond, bár néha nem tudok csinálni még 80 GB helyet se
De eleve azért van több part., hogy ne töredezzen annyira. Tudom tudom, ennek is van hátránya, mert keresni kell a sok betűjelen, hogy hova raktam, meg nem lehet olyan hűdenagy file-okat nagyon létrehozni, de egyelőre nekem jó így.
Szóval én defrag progiban nem tudok sajna segíteni, sorry.Ja, hogy válaszoljak arra is, hogy bizony az op rendszeres partíciót is át lehet másolni, meg vissza, nekem még nem volt vele gondom, működik rendesen. Persze két XP-m van, és így tudom másolgatni egyikből a másikat. A rendszer mentést is így csinálom. Lehet, hogy röhej, de összetömörítem egy zip-be az egészet, és ha visszamásolom a formatált C lemezre, akkor fut rendesen az egykori elmentett windowsom
Ghostot nem használok, mert Total Commanderrel is teljesen jól működik ez a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- PLC programozás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motoros topic
- Ejtette a DXR sugárkövetést az új Battlefield
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Önerő nélkül is megvásárolható .1-10 hónap BANKMENTES részletfizetés.Arena Racer szövet gamer szék
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest