- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Sonarr és Radarr
- eBay-es kütyük kis pénzért
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Helló!
Windows7 x64-hez keresnék egy olyan programot, ami átvenné a win7-től az automatikus alvásba küldő funkciót.
A problematik annyi a win7 beépítettjével, hogy hiába megy egy víruskergetés a háttérben Ő szépen letolja alvásba a gépet a beállított "tétlenségi" idő elteltével.
Mondjuk nálam egy víruskergető futása nem jelent tétlenséget, de a win7 sajnos egy kicsit másképp értelmezi ezen jelenséget. Ezen tudásán nem találtam meg hogyan lehetne csiszolni illetve a win7-es topikban sem tudtak többszöri érdeklődésre sem ötletet adni hozzá. Mindenesetre nem csak nekem jelenet problémát ezen hiányosság, mivel van olyan akinél DVD írás közben küldi aludni a rendszert.
Remélem érthetően fogalmaztam milyen progi kellene, de ha mégsem kérdezzetek nyugodtan
Mod:
Ha a hybrid alvást tudná a program az nem lenne hátrány
Új hozzászólás Aktív témák
- Töredék áron! Csere-Beszámítás! DJi Air 3 Fly More Combo RC2! Garancia: 2027.09.27!
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G3 - AMD A10 I 8GB I 256SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest