Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Milyen program, ami...? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:14:01

LOGOUT.hu

Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#11040) pete_21 válasza sfdrakex (#11039) üzenetére


pete_21
addikt

Még csak egyszer futtattam le, és most ugye a rendszerpartíciót 3 részbe osztotta, így a zónák között van üres hely. Azért lennék rá kíváncsi, mert ha másik móddal futtatnám, akkor meg ugye megint átrendezné, és nem lennének zónák, így közöttük sem lennének üres helyek, tehát szinte minden más helyre kerülne. :)
Asszem azt írta a program, hogy többszöri lefutás után jobb lesz a teljesítmény, amikor már ugye tudja, hogy pl. melyik fájlnak van szüksége jobb elérési időre, és akkor ugye ezeket úgy rendezi már.
Még az lenne a kérdésem, hogy az ugye világos, hogy az egyik zónát elérés szempontjából rendezi, és amire a legtöbbször van szükség, azt éri el majd a leggyorsabban. De ami név szerint van, ott szimplán csak tudni fogja a rendszer, hogy mi hol van név szerint, és mindent azonos sebességgel ér el?
És nem tudod, hogy a hagyományos "space" módszer milyen? Olyasmi, mint a Windows alapmódszere? Az gondolom olyasmi lehet, hogy végigmegy mindenen, és ami töredékekben van, azt egyberakja, de rendszertelenül?

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Milyen program, ami...? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.