- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
ArchElf #10592 üzenetére
Na megnézem ezeket a progikat köszönöm!
Ha a task manager nem is mutatja ki, van pár progi amivel minden futó dll-t meg lehet nézni...
Bár mondom, nem célom, hogy kilőjem, mert az ugyan úgy feltűnő.
Ja, azt gondoltam, hogy a portable nem lesz megoldás... =/ Amúgy a netet sokszor kell használni munka céljára is...
Meg főleg azért lesz ez bevezetve, mert sok a fusi munka... Ergo a fájlokat is akarják látni... Na de kérdem én, mit tud abból megállapítani hogy töröltem 1-2 fájlt? Amúgy is nap szinten igen nagy a fájlmozgás. Hálózatról össze-vissza másolgatnak, törölgetünk stb... Így elég nehéz lenne megmondani, hogy melyik fusi meló, és melyik nem...
Elég kemény világ lesz ha ez beindul és esetleg lesz is belőle balhé :s
Azon kéne inkább elgondolkodnia a főnökségnek, hogy vajon miért fusizik mindenki a cégnél... Talán mert a havi 80 ezer fizetés nem túl versenyképes már 2010-ben... Szal ha ez működni fog és nem lesz kijátszható akkor neki kell állnom másik melót keresni...hja, szal akkor voltaképp kijátszhatatlan úgy, hogy ők ne vegyék észre hogy kijátszottam? És amúgy miket tudnak (még) figyelni ilyen programokkal?
Na elolvastam mit tud a sasszem! Hát elég durva. Teljes fájl életútkövetés. Nemsemmi.
De most komolyan, ki fogja ezt végignézni ilyen mennyiségű fálj áradatnál, mint ami nálunk van? Egy hét alatt mondjuk 4-5Gb vándorol a gépen, vagy több. Ez jelent mondjuk 50-60 fájlt. Teljes 'életúttal'. Ki fogja ezeket végigböngészni, és kikeresni a gyanúsakat? :sAmúgy nem írtam alá semmi ilyesmit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- eFootball
- Battlefield 6
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest