Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 szeptember
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DroneZ^
őstag
-
Dani_kp
addikt
válasz DroneZ^ #4551 üzenetére
lényegébe igaz, mert a cm690-nek felül egy 12 centis venti van még a smilodonnál csak egy 8 centis van....de a smilodon sokkal jobban szerelhető...
és megmondom őszintén én nem bízok az olyan házakba ahol alul helyezkedi el a táp...de ez az én véleményem...[ Szerkesztve ]
https://ingatlan.com/33821564
-
[CS]Blade2
addikt
Nekem TT Soprano van, elől hátul 120mm fam plexi oldalt 92mm fan, fekete, ajtos, az ajtó müanyag a többi fém, csavar nélkül szerelhető persze, és ez az egész "csak" 17K...
Ajánlani tudom csak, elég halk is amugy... -
DroneZ^
őstag
válasz BigBear #4555 üzenetére
mondjuk a drágább coolermasterek 40-től felfele... szerverház tipust nemtudok mondani, csak láttam, nemcsak alul van a táp, hanem mintha 2 ház lenne összepatentolva, külön térben voltak az alaplap+vga, és külön a vinyók, cd/dvd-romok....
találtam valami ocsmányat, ilyesmi volt, és 300e forintba kerül [link][ Szerkesztve ]
“Audiophiles don’t use their equipment to listen to your music - they use your music to listen to their equipment.”
-
VaSGyuRo
csendes tag
Sziasztok.
Nem akartam új témát nyitni, ezért írok ide.
Van egy kis gondom a konfigommal.
NF7 v2.0, AMD 2500+, Spire CPU hűtő, Codegen M609-CA ház.
Fasza ez a ház, van az elején egy LCD ami kijelez mindent. Egyébként a tököm tele van vele, sosem csináltam még ilyet Van rajta egy érzékelő is, ami gondolom a CPU hőmérsékeltét méri. Namost, hogyha ezt az érzékelőt beteszem a CPU mag és a hűtő közé, akkor úgy érzékeli az alaplap, mintha nem lenne a procin CPU hűtő és ezért egyből le is áramtalanít...
Ha nem rakom oda ezt az érzékelőt, akkor minden jól működik.Lehet, hogy rosszul csinálok valamit?
Várom a válaszokat.
Köszi mindenkinek![ Szerkesztve ]
Javasolt kísérlet 1. - Fénysebességnél gyorsabb szimplex információátvitel interferometrikus hullámfüggvény-összeomlás indukációval és vizsgálattal szimmetrikus, párkeltéses, késleltetett választásos kvantumradír segítségével => HAJRÁ!
-
BigBear
senior tag
válasz DroneZ^ #4556 üzenetére
Gyanítottam... Drágább Coolermasterek 40-től felfelé mióta profi házak? Profi ház az én szememben nem egyenlő a csicsás és sokszor túlárazott CM házakkal. Vagy mit nevezünk profinak? A kockaházak meg nem éppen a szerverek zöme. Szerverféle: 1U, 2U, 3U, kissé más elrendezés.
-
DroneZ^
őstag
-
BigBear
senior tag
válasz DroneZ^ #4559 üzenetére
Profi ház? 1,2,3,4 U házak, (OK. ezek szerverek, más igények) akkor legyen
a MAC Pro gépek háza. (Igaz, ez a benne levőkkel együtt alkot komplett rendszert. De ettől - is - profi cucc.) Sima PC fronton csak néhány gyári gép (IBM, Compaq, HP) esetén próbáltak hasonlóan ötletes megoldásokat találni, de egyik se járt a közelében se.[ Szerkesztve ]
-
antonybee
csendes tag
Sziasztok!!!!
Mi a velemenyetek a sagittarol es a sagitta2 rol a Raidmaxtol?
Tudnak is valamit vagy csak designosak??
Elore koszonom
Bye all -
Dimitryj
aktív tag
Na ez mondjuk egy profi ház
vagy[ Szerkesztve ]
-
VaSGyuRo
csendes tag
válasz Dimitryj #4564 üzenetére
A szenzort közvetlenül a magra tettem... Lehet, hogy ez a baj?
Javasolt kísérlet 1. - Fénysebességnél gyorsabb szimplex információátvitel interferometrikus hullámfüggvény-összeomlás indukációval és vizsgálattal szimmetrikus, párkeltéses, késleltetett választásos kvantumradír segítségével => HAJRÁ!
-
Dimitryj
aktív tag
-
VaSGyuRo
csendes tag
válasz Dimitryj #4570 üzenetére
Egyébként sejtettem, hogy valami gáz van, mert a kijelző sípolt mint az állat, hogy több mint 70°C ... Viszont akkor hova kell tenni? Celluxozzam a procitesthez? Mert ugye máshol nem marad meg...
köszi a helpet és a türelmed
-
Dimitryj
aktív tag
válasz VaSGyuRo #4573 üzenetére
Nekem is volt ilyen házam én úgy oldottam meg, hogy inkább mérjen kb 5 fokkal kevesebbet de inkább befűztem a procihűtő lamellái közé, a mag fölé.
Na ez nálad csak akkor ház ha heatpie-os a procihűtőd, mert akkor jóval kevesebbet fog mutatni (annó ez egy NF7-S+2600+barton+SpireIV volt így nálam, de miután rájöttem hogy nem csak 5-10 fokot téved hanem egyszerűen hülyeségeket ír ki kikötöttem a bánatba)[ Szerkesztve ]
-
VaSGyuRo
csendes tag
-
nike_
addikt
Sziasztok!
Melyik házban lenne passzentos ez a konfig?
Gigabyte GA-P35-DS3L
Intel Core 2 Duo E6550
Galaxy 8600 GT (nem tuti még)
Chieftec 400W GPS-400AA 12cm fan : 10.500 Ft
1 vinyó lenne ezen kívül és 1 dvd-író. De azért plusz 1-2 hely legyen még benne.
-
KEiOS
csendes tag
Üdv itt is!
Annyi volna a két kérdésem, hogy Intel Core 2 Quad Q6600 és egy ASUS GeForce 8800GT, 1 GB DDR3 RAM cumó milyen tápot igényel legalább, és milyen erős tápra gondoljak max (hátha megjelenik itt az asztalon) ha még egy sata vinyót, dvd írót is jó volna delejjel ellátni viszont a rezsit azt én fizetem?
Másik kérdés pedig hogy milyen házat ajánlotok, vagy oldalt, üzletet ahol meglepő választékkal találhatom szembe magam ?
Köszi heló
ez minden hozzászólásomnál automatikusan az üzenet végéhez íródik
-
koki44
csendes tag
Milyen házat ajánlanátok MAX: 20-28 ezerért?
Én ezeket néztem:
Raidmax X-Force
Thermaltake Armor Junior - Fekete -
WolfheartGR
őstag
válasz VaSGyuRo #4557 üzenetére
Hali!
A szenzort tedd a procihűtő lamellái közé.
Számolj rá kb5-8 Celsiust és nincs is problémád.
De ha pontosabb kell akkor Everesttel v Speedfannel nézd meg a proci hőmérsékletét,
aszerint számolj hozzá. Ennyi.
Szerintem semmi keresnivalója a szenzornak a proci és a hűtő között...
Ja igen...
Mielőtt a nyagyok leoltanak van ott két bogyó lent azalatt ahol írod a hsz-t közvetlen.
O témába vág O off topic. (valahogy így)
Legközelebb bogyózd be az off topicot mer nem fognak szeretni...
Oplla... +válaszolták... boccs[ Szerkesztve ]
"Mindegy, hányszor adsz enni a farkasnak, mindig visszavágyik az erdőbe..."
-
VaSGyuRo
csendes tag
válasz WolfheartGR #4582 üzenetére
Köszi a helpet..
Azért ennyire nem vagyok láma, hogy ilyen részletesen kelljen elmagyarázni h mi az az offtopik
-
Dani_kp
addikt
-
ígyvanferi
addikt
Üdv mindenkinek!
Szeretném átköltöztetni a rendszerem a régi, rossz nevenincs házamból valami modern megoldásba.
- A szokásos elvárások: legyen masszív, nem szeretném, amikor nyiklik-nyaklik egy ház.
- Tartsa csöndben a gépet (a mostanim olyan szépen rezonál a vinyótól, hogy csak na... ez a legzavaróbb, tehát lehetőleg a vinyók rögzítése olyan legyen, ami minimálisra csökkenti ezt a rezonálást).
- Előre ventillátor, hátra ventillátor... a többi már csak max. hab a tortán (nem is tudom, hogy szükséges lenne-e több, nem kimondott fűtőtest a rendszerem).
- Ár: max. 25K.Van már néhány kiszemeltem: CM 690, Gigabyte Poseidon, Nexus Caterpillar, Sharkoon Rebel 12/9, TT Soprano... Egyelőre ennyit találtam. Ha valami hasonló árú/tudású minőségi házat tudtok, az is jöhet. Vagy ezek közül, vajh melyiket válasszam...
-
DroneZ^
őstag
rájöttem, ház nélkül ugyis jobb a szellőzés, mint házzal
[ Szerkesztve ]
“Audiophiles don’t use their equipment to listen to your music - they use your music to listen to their equipment.”
-
Kazimír
őstag
Melyik most a legolcsóbb kapható ház a piacon? Lehetőleg fekete (az sem tragédia, ha nem), és ATX
Be köll fizetni, azt' jólvan...
-
Vigneau
félisten
válasz ígyvanferi #4586 üzenetére
Caterpillar-t nehéz lesz szerezni, de a Rebel 12 nem megoldhatatlan. Én engusz-tól fogom megrendelni hamarosan.
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
ígyvanferi
addikt
válasz Vigneau #4592 üzenetére
Itt van Caterpillar.
Rebel 12-es is van ott. Az Economy változathoz tényleg nem jár egy ventilátor sem? A Ph!-s hír szerint nem, a Value kivitelhez jár a nagy oldalsó és egy 14 cm-es hátulra. Ez megér talán 3K többletet. Csak az a bajom ezzel a házzal, hogy a táp alatt van a winchesterek helyei.
Közben bejött a képbe a Thermaltake Swingje is. Elég szimpatikus darab. Aki ilyet használ, ossza meg velem a tapasztalatait. -
TazLeacher
nagyúr
válasz ígyvanferi #4586 üzenetére
Soprano-t jóérzéssel senkinek sem ajánlanék, Posseidont annál inkább, monjuk az egy picit kisebb...
-
Skizz
addikt
válasz ígyvanferi #4593 üzenetére
Tt Swing így képeken csinos darab, viszont élőben már nem valami bíztató, sőt...
Először én is kinéztem neten, hogy Swinget veszek, aztán ránéztem élőben, az már úgy nem az igazi. -
TazLeacher
nagyúr
Pont így jártunk mi is a Soprano-val. Volt már elötte TT házam, gondoltam mindegyik olyan jó minőség. Bátran megrendelte a haverom a Soprano-t. Ekkora egy fost. Mintha papírból lenne az ajtaja, a zsanérok, a zár...ezért ennyit elkérni. Pofátlanság. Nálam a TT ezzel lefutott. Gigabyte házra panaszt még nem hallottam. Én akkorát csalódtam a 3DAurorába...pozitívan.
-
Skizz
addikt
válasz TazLeacher #4596 üzenetére
Na igen, ilyen áron Soprano... Pedig képeken szinte mindegyik meggyőző lehet, meg azért Tt nem az a semmit mondó név, mégis mostanság, mintha kispórolnák az anyagot a termékeikből. Ugyanez igaz a a Tt tápokra is.
-
engusz
veterán
válasz ígyvanferi #4593 üzenetére
Sajnos nem lesz több Caterpillar. (Ha csak nem történik valami csoda.) A Breeze gyártását már korábban leállították. Azon ügyködünk, hogy legyen a két házra valami alternatíva. Egyelőre nehezen és bizalmatlanul válogatunk az előre csendesítettek közül. Inkább a zajszigetelő szettek felé hajlunk. Az meg sok házhoz van. Sokan szeretik, mert egyszerű felragasztani, hiszen méretre van vágva.
[ Szerkesztve ]
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
TazLeacher
nagyúr
Az eszembe se jutott (na jó egy nagyon rövid ideig).
Mondjuk most van ez az új Soprano DX. Elvileg annak már fém az ajtaja. De ezt se venném meg mielött meg ne fogdosnám...ha ház akkor CM vagy Gigabyte. Nekem ezek, amik bejöttek. Mondjuk én úgy vagyok vele, hogy ha már 20+K-t áldozok házra, akkor:
-legyen fém, és ne műanyag ennyi pénzért
-legyen 100%-osan csavarmentes
-az ajtózár - ha van - normális legyen, monjuk a Giga házam mágneses zára pont olyan
-legyen nromál méretű, később se legyek gondba, tehát kb 47-48+ magasság/mélység
-jól szellőzzön (min. 1 12-es elöl, 1 hátul)
-dizájn, de ez már ízlés kérdése -
Skizz
addikt
válasz TazLeacher #4599 üzenetére
De ilyen áron? Áhh...
Én egyébként a CM házakat preferálom. Most egy Elite 331-be költöztem, nem is oly régen. ODD-k, HDD-k és PCI eszközöket csavarmentesen lehet rögzíteni, de igény esetén csavarozni is lehet. Hűtése imho rendben van, hátul univerzális (8, 9,2, 12) venti slot, oldalt 8-as, elől szintén univerzális. Sajnos elől az elég sűrű méhrács+porszűrő már nem túl előnyös, ezért azt dekopírral, ha lesz időm és türelmem kivágom, egyébként ott a gyári 12-es CM leszabályozva tökéletesen lehűti a winyókat, hátul egy 12-es GT viszi ki a levegőt, bár azt leszabályoztam, mert a 450-es csifim ventije úgyis pörög annyit, hogy attó' koldulsz. Oldalra pedig nem raktam ventit, de így egyáltalán nem hangos a cucc, viszont szépen le van hűtve mindenem.Kb. ennyit az Elite házról. Nekem 8k-t megért, ilyen ház mellett nem fogok húszezreket holmi Soprano-ra áldozni. Ha modding kell, akkor veszek majd kék ledes fogantyúkat a tetejére, aztán kis furatokat a ház tetejére, ott elvezetem a kábeleket, meg előre berakok pár ledet, ház aljára neonokat, meg a tetejére csinálok egy slotot egy kis ledes ventinek, azt ennyi. Meg lehet ezt oldani házilag is, 1000x olcsóbban, mintha Sopranot vennék. Haver is kemény 3e magyar kreditből csináltatott plexit szintén CM házára, és ennyiből még ki is jött 2 Sharkoon venti a plexire...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest