Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 szeptember
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
engusz
veterán
Tudok egy helyet, ahol jelen pillanatban is van 4-5 db raktáron. Ha kell infó, dobj egy privit.
[ Szerkesztve ]
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
engusz
veterán
Iszonyat mennyiségű új házat vittem fel a PC Gear-re. Lesz még pár Thermaltake, talán egy-két Gigabyte és pár Silverstone is.
A CeBit után biztosan nagy roham lesz. Sok újdonságot jelentettek be. Érdemes lesz figyelni.
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
engusz
veterán
válasz Dani_kp #4327 üzenetére
Annak idején még olyan infók voltak, hogy egy nagy alutömbből van kivágva valamilyen speciális technikával. Azonkívűl kellőképp nagy és exkluzív a ház. De nyílván az összeg fele az "érzés" megvásárlása.
-
engusz
veterán
válasz Sk8erPeter #4336 üzenetére
Tényleg nem szép, de a kategóriájában megállja a helyét. Volt két féle Asus házam és jó pár átment a kezeim között. Én pl. jobban szerettem őket, mint a Cooler Master Elite-jeit. De ez csak ízlés kérdése. Az Elite is ugyanolyan jó.
-
engusz
veterán
válasz Sk8erPeter #4338 üzenetére
Nem mondtam, hogy ronda. Csak azt, hogy nem szép. A kettő között biztosan érezhető a különbség. TA-210, TM-211, TM-210, TA-250 (ilyenem volt), TA-5A (ilyenem is). Ezek tetszetős darabok.
-
engusz
veterán
válasz Sk8erPeter #4341 üzenetére
Akkor nincs mese. Vételezz egyet.
-
engusz
veterán
válasz Sk8erPeter #4352 üzenetére
Volt újév nekik, tényleg alig dolgoztak, volt is fennakadás. De nem hiszem, hogy ez a ház-szállításal hatással lenne. Tuti van valahol egy lerakat, ahol hegyekben állnak. Mi sajnos nem tudunk belőle hozni, pedig az Elite-ek mellett jó lenne. (Apropó, inkább Elite-ek helyett, mert már 2 hete hiába rendelünk belőle, sajnos nem kapunk.)
-
engusz
veterán
válasz Dimitryj #4354 üzenetére
Jó a Sharkoon, szerintem rendelünk belőle, legalább legyen róla teszt. (Ha csak nincs már róla itthon.) Amúgy kezd feljönni a gyártó, mer' a külső HDD házai is igényesek. A házai pedig ígéretesek és jó áron vannak.
Látatlanban viszont én is a 690-esre szavazok. Abból most van ablakos, a nem ablakosra várni kell egy picit.
-
engusz
veterán
válasz micski2 #4357 üzenetére
Pofás a Chieftec, sokszor szemeztem vele én is. Lord-ban sokáig kint volt egy. Amikor beugrottam valami apróságért, akkor mindig legeltettem rajta egy picit a szemem. A TT se kutya, szép az is. Szerintem Chieftec.
-
engusz
veterán
válasz Sk8erPeter #4372 üzenetére
Elképzelhető, de szerintem erre már előre készülnek a jobb helyeken. Nem most először ünneplik
-
engusz
veterán
válasz Sk8erPeter #4385 üzenetére
Kishazánkban még nem vett senki festett, limitált darabszámú (asszem 200), egyedileg számozott, Stacker-t.
-
engusz
veterán
válasz Sk8erPeter #4389 üzenetére
Ezzel szemben, pl. a hasonló árú OrigenAE házra már volt komoly érdeklődés.
-
engusz
veterán
válasz horitomy #4430 üzenetére
Mennyire lóg ki? Itt összehasonlítottam a HR-01 Plus-t egy Xigmatek-kel (ilyen van nekem is a CM690-ben). Nálam még bőven van hely, a TR pedig nem tűnik annyival magasabbnak. Vagy csak én emlékszem rosszul?
-
engusz
veterán
válasz ígyvanferi #4593 üzenetére
Sajnos nem lesz több Caterpillar. (Ha csak nem történik valami csoda.) A Breeze gyártását már korábban leállították. Azon ügyködünk, hogy legyen a két házra valami alternatíva. Egyelőre nehezen és bizalmatlanul válogatunk az előre csendesítettek közül. Inkább a zajszigetelő szettek felé hajlunk. Az meg sok házhoz van. Sokan szeretik, mert egyszerű felragasztani, hiszen méretre van vágva.
[ Szerkesztve ]
-
engusz
veterán
válasz Illidan #4640 üzenetére
Tényleg drágább nálunk, de nem ugyanarról a házról van szó. Mindenhol a régi Soprano szerepel, nálunk pedig már a Soprano DX kapható. Nem teljesen úgy néznek ki. Utóbbinak, a DX-nek, íveltebb az előlapja. Ezen kívűl, még az is lehet, hogy a belsejében vagy a hozzá adott ventilátorokban különböznek.
MOD: Mindjárt kijavítom a nevüket.
[ Szerkesztve ]
-
engusz
veterán
válasz Illidan #4645 üzenetére
Sajnos nem lesz több Nexus ház. Dolgozunk hasonló termékek beszerzésén, de azok még váratnak magukra egy kicsit. Egyelőre más projektek kötnek le. Holnap, azaz hétfőn, szerintem le is veszem a Nexus termékek nagy részét. Csak azok maradnak, amiből van is raktáron.
-
-
engusz
veterán
Tudok hozni 590-es Cooler Master házat. További részletek privátban. (Némiképp olcsóbb, mint a 690-es - talán ez jó hír elöljáróban.)
-
engusz
veterán
Szólok itt is: feltettem a Cooler Master 590-est, de sajnos többe fog kerülni, mint korábban írtam. Elk*rtam. Nem kicsit, nagyon. Rosszul számoltam ki az árat. Sorry.
-
engusz
veterán
Mostanában egyre többet forognak az 50e Ft feletti vagy még durvább árú házak. Eddig úgy gondoltam, ahogy a többség: semmi értelme 50-100 ezreket erre költeni. De ahogy rendre bontogatom ki őket, látom az apróságokat, amivel több egy drágább ház a többinél, s belegondolok abba, hogy ezek a termékek sokszor 2-3 konfigurációt is túlélhetnek... lassan eltörpül a 690-esem.
[ Szerkesztve ]
-
engusz
veterán
válasz TazLeacher #5208 üzenetére
Ha jön raktárra, akkor sem nagyon tudom neked kibontani, bármennyire is szeretném. Ahhoz még nem vagyunk elég nagy halak. Lassan, de biztosan haladunk előre, ám még el kell telnie pár hónapnak, hogy megengedhessük magunknak azt, hogy a "sláger termékeken" kívül bőven tartsunk mást is raktáron.
Amúgy mit szeretnél megvizslatni a 832-esen?
-
engusz
veterán
Sokszor nem. Mert néha elvesztem az irányítást, kicsúsznak dolgok a kezeim közül. Ez valószínűleg a hihetetlen feledékenységemnek köszönhető. Mostanában némileg javulni látszik a helyzet, de még mindig komoly jegyzethalmazokra vagyok hagyatkozva.
-
engusz
veterán
Saját magam részéré (egy optikai meghajtó, két merevlemez) újra 690-est vennék. Ha több 5.25"-os eszközöm és/vagy merevlemezem lenne, akkor 590-est. A 690-esnél a tetején, míg az 590-esnél a ház elején találhatóak meg az USB/Firewire/Jack, stb csatlakozók. Ezt is mérlegelni kell.
[ Szerkesztve ]
-
engusz
veterán
válasz TazLeacher #5220 üzenetére
Világos és valós igény. Bárcsak a csajokat is meg lehetne tapizni, mielőtt kikezd velük az ember. (Elnézést a nőktől. )
-
engusz
veterán
-
engusz
veterán
válasz urban racer #5442 üzenetére
Aerocool M40?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Escape from Tarkov
- Nyomtató topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Sorozatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest