Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hűtés, házak, tápok, modding  »  Milyen házat vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-04 08:17:22

LOGOUT.hu

Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 január
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#4851) 58522 válasza Gyuri27 (#4837) üzenetére


58522
csendes tag

Elmondom én hogyan jártam ma. Két hete vettem egy új masinát, Elite 331-es házzal az itteni teszt miatt. Aztán két napja rendeltem az Edigitalban egy Raidmax X-Force házat mert nem igazán jött be az Elite. Az ezüst színű X-Force 10 ropival volt olcsóbb mint a fekete, ki tudja miért
.
Nem estem hanyatt az Elite háztól, mondjuk a Raidmaxtól sem, de sztem jobb mint az Elite. Nagyobb egy kicsit, szélesebb és magasabb, pont kell a hely a hűtőnek. Igaz tök fölösleges csicsa az az aluminium ajtó az elején, idegesítő. Viszont érdekes módon ugyanazzal a ventivel hűtve a vinyók 8-9 fokkal hűvösebbek mint az Elitben. Az Elitnél azon rágtam be, hogy a bekapcsoló meg a Reset gomb megnyomása külön művészet annyira hülye helyen vannak.

Ha lehet azt mondanom, a műanyagok még szarabbak mint Coolermasteréknál, a kártya felfogató pöcök már le is tört, nem mintha hiányozna. Viszont ablakos, valahogy könnyebb beköltözni, és a vinyótartó doboz igazán hasznos és masszív. Kicsit trükkös az 5,25-ös meghajtókat betenni míg az ember rá nem jön, hogy az eleje kihajtható.
Ami nem tetszik benne, hogy az alaplapot a szűkös 7 helyett csak 6 csavarral tudtam feltenni.

Aztán órákon át szoptam vele, mert nem akart megmozdulni semmi. Kiszedtem mindent, a szőnyegen ment, bent a házban meg sem mozdult a gép. Végül rájöttem, ha normálisan meghúzom a csavarokat, valami miatt a proci nem indul, így lazábbra hagytam őket, a héten úgyis jön bele pár dolog, akkor majd megcsinálom rendesen.

Sztem egyforma ócska ház mindkettő. Kénytelen voltam szembesülni azzal a ténnyel, ha kész házat akarok venni, akkor bizony le kell perkálni az árát, 40K alatt csupa szar holmi van sajnos. Nem is értem, miért nem lehet pl. a hátsó oldalra kábelcsatornákat tenni, miért kell hátulra nekem bűvészkedni takarólemezt a portokhoz mert a gyári nem stimmel, hülyébbnél hülyébb csavarpótló felfogatások és még sorolhatnám.

Elnézve a kínálatot azt kell mondjam, sanyarú a helyzet. Ami az egyik erőssége az a másiknál hiányzik, tök mindegy, hogy 8K vagy 40K.

(#4852) Illidan válasza csabooooo (#4849) üzenetére


Illidan
tag

A Gigabyteról tudok Neked véleményt mondani, ugyanis tegnap tettem szert egyre :) (Az Akasat nem igazán ismerem, a Lian Li biztosan jó lehet, bár nem ugyanaz az árkategória, mint a másik kettő)
Egy kicsit lehet, hogy tömjénezni fogom a Gigabyte termékét, mentségemre szóljon, hogy egy Foxconnról váltottam. :)
A ház kinézete elég szubjektív dolog, nekem tetszik a Triton letisztult, egyszerű, sallangoktól mentes kialakítása, épp egy ilyen házat kerestem. A fekete Pio íróm se üt el csak egy nagyon kis mértékben az előlaptól. Egyedül talán a kék ledet tudnám feledni, de ez könnyen kiiktatható :) Az előlap alumíniumból van, ez nagyon sokat dob a házon. Az oldala és a teteje fényes fekete színű, ami szintén nagyon jól néz ki. A hátránya, hogy MINDEN ujjlenyomat meglátszódik rajta.
Először kicsit meglepődtem a Triton súlyán, ugyanis könnyű, talán még könnyebb is, mint az előző házam. Féltem is emiatt, hogy ugyanúgy nyeklik-nyaklik majd, de szerencsére ez nem következett be. Erőlködés nélkül és pontosan lehetett az oldallapokat le-fel rakni, nem rezonáltak a lemezei.
A beköltözés probléma nélkül ment, csak az oldalsó szellőzőcsövet kellett kiszerelnem, mert nem fért el a CM Hyper TX2-től. A meghajtók és bővítőkártyák csavar nélküli rögzítése pofonegyszerű, ha valaki nem bízik bennük, akkor csavarral is tud biztosítani. Én nem éreztem szükségességét.
A gép elindítása után meglepődtem a hangon vagyis inkább annak hiányán :) A két házventillátor egyáltalán nem tűnt hangosabbnak, mint a CPU ventillátor (800-on) vagy a tápegység (Corsair VX450). Persze az is igaz, hogy induláskor nem mentek csak 500-as fordulaton, az eddigi maximum is 800, de még így se nagyon hallom őket. Cserébe sok levegőt nem nagyon mozgatnak, az elfordított keretben a WD winchesterem hőmérséklete 39 fokra megy fel.
Összességében pozitív a véleményem a Gigabyte Triton 180-ról, egyelőre semmilyen negatív tulajdonságát sem fedeztem fel, ami miatt megbántam volna, hogy megvettem a CM690 ellenében.

(#4853) pcmatyi


pcmatyi
tag

Üdv!
Szeretnék érdeklődni,hogy magyarországon kapható-e már ilyen ház,és ha igen hol:
Thermaltake VG7000BNS ?
Köszönöm!

(#4854) Dimitryj válasza bencze (#4847) üzenetére


Dimitryj
aktív tag

Sharkoon Rebel 9 vagy 12 és az Economy verziót ajánlom ( bár a 12 vel kapcsolatban nincs közvetlen tapasztalatom) de a 9et mindenképp tudom ajánéani ha egyszerű de az árához képest jó és olcsó házat akar valaki.

(#4855) Traxx válasza 58522 (#4851) üzenetére


Traxx
őstag

Hát, én 15K-ért vettem az Aerocool i-cool házamat. És nem nagyon tudok róla rosszat mondani. Alapból kaptam hozzá 2 db 12 centis ventit, meg egy vibrációcsökkentő csomagot, a meghajtók csavarmentesek (a kártyahelyek nem, de 2 csavar meghúzásától nem hisztizek). A VGA-m perpill 38 fokos, a vinyóm 33. Emellett a ház tudja szabályozni alapból a ventifordulatot, bár ezt inkább az alaplapra bíztam. És kis kijelzőn mutatja a ház, proci, VGA hőfokot. Ami meg nagy előny (szigorúan nekem, mert van, aki ugye az asztalon tartja a gépet, nekem meg a földön van beépítve) az a felöl elhelyezett bekapcs és előlapi csatlakozók. Kényelmes a cuccokat 45 fokban bedugdosni, szvsz jobb, mintha függőlegesen állna a pendrive mondjuk, mint a CM Mystique-ben...

Szóval olcsó húsnak sem mindig híg a leve...

"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)

(#4856) caleb válasza Traxx (#4855) üzenetére


caleb
aktív tag

Hello!

Én is ezzel a házzal szemezek. Tudnál róla felrakni egy két képet,főleg a belsejéről. Nem igazán találtam róla én semmi,a gyári oldal meg elég hasznavehetetlen.

Köszi :R :R

Az élet jó a világ nem!!!

(#4857) BalaNce87


BalaNce87
addikt

Sziasztok! Egy 8cm es házhűtő ventinél mekkora légmozgatés(cfm) számít jónak? 20-30? 30-40? Előre is köszi a választ!

(#4858) Barett 50cal


Barett 50cal
senior tag

császtok
bocsi vki tudja hol lehet kapni a CM RC-690-es házhoz egy ilyet??
[link]
:F :F :F :F

[ Szerkesztve ]

Time you enjoy wasting, isn't wasted time

(#4859) baliii válasza csabooooo (#4849) üzenetére


baliii
senior tag

ha az ár mind1 akkor vedd a lian li házat matt feketében, nagyon tutin néz ki :D
ja és természetesen a gyártotol megszokott minőségi kivitel!

[ Szerkesztve ]

(#4860) Traxx válasza caleb (#4856) üzenetére


Traxx
őstag

Itt tesztelik: [link] :) Most fényképező híján csak olyan képet tudnék mutatni, amit én is kaptam innen a ph-ról, egy belakott házról: [link] Méretileg meg nem egy szerverház, de el lehet benne férni. Nekem legalábbis nem volt különösebb gondom a szerelést illetően.

Szerintem amúgy megérte azt a 15-öt, jah és nekem az ezüst előlapos van :R

"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)

(#4861) pcmatyi


pcmatyi
tag

valaki a #4853 hozzászólásomra?? :U

(#4862) caleb válasza Traxx (#4860) üzenetére


caleb
aktív tag

A HDD-t hogy szereled be? Sin van hozzá,vagy azokk a kerek izékkel?
Nekem a vinyók rezonálnak be,de nagyon. Hogy elvan forgatva a vinyó tartó,mennyire melegszik? A ház méretei kivűlről nézve mekkora cm-ben,mert az oldalon azt írják hogy a mélysége csak 430cm. Létezik ez?
Bocs a sok kérdésért :R :R :R

Az élet jó a világ nem!!!

(#4863) caleb válasza pcmatyi (#4861) üzenetére


caleb
aktív tag

Parancsolj :

[link]

Az élet jó a világ nem!!!

(#4864) Wendelke válasza Illidan (#4852) üzenetére


Wendelke
senior tag

A Gigabyte házba ugyanaz a cucc került, mint ami Foxconn-ban volt? Hőfokok hogyan alakultak?

Azért érdekelne, mert én is ilyen házat nézegettem, a Prohardveres tesztben jól szerepelt, de egy korábbi hozzászólás elbizonytalanított. Mégpedig az, hogy keresztben van a HDD tartója és ez rontja a hűtés hatásfokát, illetve szélzajt generál.

Egyébként az első ventije csavarral van feltéve, vagy olyan rezgéscsillapítós kütyükkel, mint a hátsó?

Mennyiért sikerült hozzájutni? Szerinted jobb mint a CM Elite?

Előre is köszi a választ.

[ Szerkesztve ]

"Aki hülye, haljon meg" Moldova Gy.

(#4865) Traxx válasza caleb (#4862) üzenetére


Traxx
őstag

A vinyó sínes rögzítésű, igen...a beszerelése attól kezdve, hogy kézbevetted a vinyót, olyan 10-15 mp :D A DVD viszont ilyen lefogatóval szerelendő, de az se több 20 mp-nél. Rezonanciát abszolút nem tapasztaltam.

A vinyótartó ahogy látod, elforgatott, és ahogy írtam, 33 fokon van az AAKS-em, de formázás közben se ment 37 fölé. Tehát ez is jó.
A mérete...hát, ez az, amit nem tudom mihez viszonyítani, mert ezelőtt egy 6 éves Codegen házam volt :DDD Attól azért nagyobb, meg szellősebb. A belső mélysége nem tudom milyen, de én szépen elfértem szerelés közben, a TX2 is simán bebújt :) Ha van rá lehetőséged, nézd meg élőben a házat...egész jó darab szerintem.

"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)

(#4866) sNiP3rFun


sNiP3rFun
tag

58522: 40K alatt nincs normális ház azért én ebben nem lennék olyan biztos, az egy dolog, hogy te nem találtál de vanelhiheted...Mondjuk megnézed a Chieftect nagytornyait, bőven 40K alatt vannak nincs annyi csicsa mint a Raidmax-ba de anyagból vannak az tuti persze ezeknek is van hibájuk de még meg lehetne említeni egy csomo házat...

+ amit Traxx is emlitett az AC az sem rossz és 15K...

[ Szerkesztve ]

(#4867) Barett 50cal


Barett 50cal
senior tag

vki a 4858-ik hozzászólásra???

[ Szerkesztve ]

Time you enjoy wasting, isn't wasted time

(#4868) 58522 válasza sNiP3rFun (#4866) üzenetére


58522
csendes tag

sNiP3rFun Hát nem tudom. Nekem a csiftek házak nagyon nem jönnek be, volt egy tornyom de eladtam. Viszont volt egyszer egy nevesincs de tök alu házam. 300 €-ért mérték, valami kis cég gyártotta. Na az ott volt a szeren. Praktikus és elég nagy is volt. Aztán hülye fejjel elcseréltem egyebekre... A Raidmax ház meg csak jött, mint mondtam 19K helyett 9K-ért mérték, gondoltam akkor veszek egyet.

Traxxx Engem személy szerint a gyári ventik izgatnak a legkevésbé, az első, hogy kiszedem őket és teszek be helyettük másikakat. A Raidmax-ben is van 3 gyári, ill. volt míg ki nem operáltam. A kijelzős házak jók annak akinek nincs szabályzója, de nekem van egy Thermaltake digitális panelem. A másik, hogy a bekapcsoló meg a reset ezen legalább felül van, nem mint az CM 331-nél.

Ma feltettem a vinyókat doboz+ventillátorral felülre. Jól megpörgettem a őket egy alapos teszt erejéig, másolás, tömörítés, stb., de stabilan tartják a 26-28 fokot. Amúgy nekem is a földön van a gép, az asztalon kicsit melegebb lenne.

[ Szerkesztve ]

(#4869) kavicssli


kavicssli
addikt

Sziasztok! olyan házat szeretnék venni vagyis keresni ahol a tápot alulra lehet berakni! Miylet tudtok ajánlani 15-20k a keret! :R

"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"

(#4870) sgergi válasza kavicssli (#4869) üzenetére


sgergi
veterán

Cooler master 690, szellős, nagy ház.

(#4871) Nyiscsák válasza kavicssli (#4869) üzenetére


Nyiscsák
aktív tag

A sokak által ajánlott és használt cm 690!

(#4872) Traxx válasza 58522 (#4868) üzenetére


Traxx
őstag

Ennek nem igazán hangosak a gyári ventijei, azt hittem előzetesen, hogy jobban fognak zajongani. De a hátsót lecseréltem egy Noctuára. Viszont a hyper TX2 perpill a legzajosabb, de azt se mondanám üvöltő hangúnak.
A kijelzős házak meg...hát, szerintem szépnek szépek, és ennyi. Akinek a lapja nem tud ventiszabályozást / nem akar panelt venni, annak az ilyen képesség sokat érhet.

"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)

(#4873) Sátán44


Sátán44
addikt

Ezt ismeritek? Mi a véleményetek megérné megvenni?
Thermaltake VB6000BNSD Swing fekete ház

Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)

(#4875) csibor


csibor
őstag

Olcsó matx,lehetőleg fekvő házat keresek.Csak 1db 120 sata,78g matx lap,és valami alap cpu megy bele.Szóval semmi extra nem lesz bent.

(#4876) Gyuri27 válasza csibor (#4875) üzenetére


Gyuri27
félisten

[link], [link], [link] de szerintem az antec táppal nem rossz.

Amd - Radeon - Ryzen

(#4877) anonymus89 válasza Shalala (#8) üzenetére


anonymus89
addikt

Hali!
Belinkelnéd nekem, a CHIEFTEC LBX-02B-B-SL (LONG) 12.400 15.500 elérési helyét mert én a http://mistral.hu/ nem találtam.
Köszi!

Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//

(#4878) Traxx válasza anonymus89 (#4877) üzenetére


Traxx
őstag

Sikerült egy kb 3 évvel ezelőtti hozzászólásra válaszolni...

A mustár meg gyakorlatilag megszűnt.

"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)

(#4879) anonymus89 válasza Traxx (#4878) üzenetére


anonymus89
addikt

upsz ezt benéztem tényleg hát ez lol: :DD

Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//

(#4880) nyunyu válasza csibor (#4875) üzenetére


nyunyu
félisten

Olcsó matx,lehetőleg fekvő házat keresek

Foxconn DH szeria

Itthon is kaphatoak, tizenparezerert.
Szerelhetoseguk nem a legjobb, mivel a vinyo az ODD alatt van KERESZTBEN.
(Vagyis ODD ala PATA vinyot nem lehet rakni, ha csak 1 IDE csati van az alaplapon, mert nem er el odaig a kabel.)

Hova tuntek a HRP arlistajarol???

[ Szerkesztve ]

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#4881) nyunyu


nyunyu
félisten

DTK-nak is vannak jopofa desktop hazai, szinten a tizenegyketezres savban:
RV77, CAS1380, CAS1383, CAS-SA01

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#4882) Illidan válasza Wendelke (#4864) üzenetére


Illidan
tag

Egyedül a HDD került át a régi gépből. A Tritonban egy 12cm-s ventillátor van a keresztbefordított HDD keret előtt, ez kb 600-as fordulaton pörög. Szinte semmi hangja nincs, de teljesítménye se nagyon. A Foxconn -ban nem volt plusz hűtése a winchesternek és ott is ennyi volt a hőmérséklet (kb 40-42 fok terhelve, szofveresen mérve). Ami még különbség, hogy most műanyag van a HDD és a lemez között a csavarnélküli szerelhetőség miatt, korábban pedig közvetlenül a fémhez ért a winchester. Egyelőre ezzel nem vagyok megelégedve.
A CPU (E2180) a CM Hyper TX2-vel hűtve tuning nélkül, terheletlenül 25 fokos. Ez egy kicsit alacsonynak tűnik, utána is nézek, mert nem tűnik reálisnak (lehet, hogy a Giga P31-DS3L mér félre :F )
A Gigabyte 9600GT-HP egy 5 voltos GT Silent Blade ventillátorral megtámogatva tuning nélkül alapjáraton 39 fokos, terhelve kb 50.

(#4883) csabooooo válasza Illidan (#4852) üzenetére


csabooooo
aktív tag

Köszi a kimerítő válaszod :R , melynek alapján valószínűleg nem a Triton lesz a befutó. Legfőképpen a fényes fekete oldalai miatt. Ezt idáig még sehol sem láttam leírva, vagy csak elkerülte a figyelmem. A 39 fokos HDD sem túl meggyőző, nálam jelen pillanatban mindhárom WD 35 fokos (22 C szobahőmérsékletnél, elöl egy 80-as noctua venti@6V).
Akkor asszem a lehetőségek közül maradt a Lian Li, vagy ha valakinek van egyéb jó ötlete max. 25k-ig egy egyszerű, konzervatív jellegű házra, ami jó hűtési tényezővel rendelkezik az kérem ossza meg velem. ;)

(#4884) Wendelke válasza Illidan (#4882) üzenetére


Wendelke
senior tag

Köszi a választ!

Nekem is ugyanilyen a lapom, a procim meg E2160. A proci hőmérséklet lehet reális,mert az enyém alapon 27-28 C fok, de ha az Easy Tune-ban beállítom, még lehet lefelé vinni a hőfokot, ja és persze a procim 2500 Mhz-n megy, tehát egy gyenge tuning.

A videókártyám Gigabyte HD2600XT, Zalman VF900-al, 35 C fok alapon, játék közben 47-49 C fok. A vinyó Samsung 35 C fok, ez nem is nagyon változik. A hőfokokat én is szoftveresen több programmal mérem.

Az alaplapod milyen hőmérsékleti értékekeket szokott produkálni alapon és terhelve? Nálam 32-ről indul, játék alatt 43 C fokig is felmegy.

Mi a baj a HDD tartó műanyaggal? Elvileg ez jobb mintha fém-fém kapcsolat lenne, legalábbis a rezgés miatt.

Egyébként én most még egy Codegen házban lakom, és szeretnék egy minőségi házba költözni, remélem a Triton jó választás lesz.

[ Szerkesztve ]

"Aki hülye, haljon meg" Moldova Gy.

(#4885) sNiP3rFun


sNiP3rFun
tag

Codegenhez viszonyítva szinte minden minőségi ház... Sajna le vagyok égve nekem is ilyenem (Codegen) van egyszer lecsavarozom és vége menetek szinte csavarásról csavarásra kopnak Codegen=sz@r

Persze ez az árukon is láccik...

[ Szerkesztve ]

(#4886) TazLeacher válasza csabooooo (#4883) üzenetére


TazLeacher
nagyúr

Nem tudom, hogy a 3DAurora szóba került-e már...

Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

(#4887) csibor válasza Gyuri27 (#4876) üzenetére


csibor
őstag

Nagyon drága,inkább kibelezem a raktárban lévő fekvő F&S PII gépet :)

(#4888) Kasza08


Kasza08
őstag

Ahoi!
Kinéztem magamnak egy Stacker 830-at, de nem tudom, hogy megérné-e azta a 40k-t, amennyiért árúlják.
Valaki, akinek van, vagy volt vele dolga, össze tudná foglalni, hogy mi tetszett benne neki és mi nem?
Előre is köszi.
Jah, és személyes véleményt kérvényeznék, nem tesztet:R

(#4889) Gyuri27 válasza csibor (#4887) üzenetére


Gyuri27
félisten

Árról nem volt szó :DDD
A tied olcsóbb megoldás az kétségtelen ;)

Amd - Radeon - Ryzen

(#4890) djtoomi válasza Kasza08 (#4888) üzenetére


djtoomi
addikt

Szvsz egy tt mozart tx jobb lenne. ;)

Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.

(#4891) Kasza08 válasza TazLeacher (#4886) üzenetére


Kasza08
őstag

Szerintem a szóba hozott házak alapján ő egy egyszerű házat keres. :U
A 3D Aurora szép és jó (nekem az 570-es van), de nem egyszerű.

De nézdd meg, hátha megtetszik:R

(#4892) Kasza08 válasza djtoomi (#4890) üzenetére


Kasza08
őstag

:DDD
Nekem nem tetszik, ha teteje gömböjű lenne, akkor R2 D2 rokona is lehetne:D

(#4893) TazLeacher válasza Kasza08 (#4892) üzenetére


TazLeacher
nagyúr

Ha Stacker, akkor csakis a speciális nVidia-ás kiadás.

Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

(#4894) Kasza08 válasza TazLeacher (#4893) üzenetére


Kasza08
őstag

annyira nem vagyok kulák:(

mod: meg már unom a feketét, szürkét vennék, ha vennék.

[ Szerkesztve ]

(#4895) TazLeacher válasza Kasza08 (#4894) üzenetére


TazLeacher
nagyúr

Én megfogadtam, hogy ha a köv házcserénél azt veszek...

Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

(#4896) nyunyu válasza djtoomi (#4890) üzenetére


nyunyu
félisten

Szamitogepet, vagy uditoautomatat epitesz?

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#4897) TazLeacher válasza nyunyu (#4896) üzenetére


TazLeacher
nagyúr

Ez nagyon ott volt...nerm rossz ház azért. Viszont pont PH-n volt itt valaki, aki meg volt érte őrülve. Akkor még 2-szer ennyibe került. Megvette, és egy hónap után eladta. Azt mondta rájött, hogy nincs is szüksége rá, és annyira nem is jó...

Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

(#4898) csabooooo válasza TazLeacher (#4886) üzenetére


csabooooo
aktív tag

Nem rossz, de ahogy Kasza08 is mondja, egy egyszerű kinézetű, de minőségi házat keresek. Az ajtós(pl. 3D aurora, Antec P series) és a fémrácsos(pl. CM-690, Antec 900) kizárva. Fontos hogy porszűrő legyen benne.

[ Szerkesztve ]

(#4899) nyunyu válasza TazLeacher (#4897) üzenetére


nyunyu
félisten

Vizhutes topikban Gazcampernek volt ilyenje, mielott hazavagta a 70k-s alaplapjat, meg a 2 VGAt a szokokuttal.

Elegge kiborult, amikor lekolaautomataztam. :))

[ Szerkesztve ]

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#4900) TazLeacher válasza csabooooo (#4898) üzenetére


TazLeacher
nagyúr

A Chieftech házak nem jönnek be?

Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

Útvonal

Fórumok  »  Hűtés, házak, tápok, modding  »  Milyen házat vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.