Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Vegyestüzelésű kazán rostély házilag!
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kornel
veterán
-
8th
addikt
válasz whitezo88 #44997 üzenetére
A D2 S8 ha nem nyomkodod ész nélkül 15literrel röhögve elvan vegyesben. És megy ha kell nagyon. Főleg a kézi váltós.
[ Szerkesztve ]
"Látod, Európa? Hát ide vezetett a jóság. Mindent megengedő liberális kórság!" Éljen soká a multikulti! Még több illegális bevándorlót Európába! Ugyan már, mi baj lehet belőle...
-
hurenzon
senior tag
Tudtok olyan autót ajánlani, ami max 5-6 l fogyaszt, viszonylag nagy hely van benne, 5 ajtós, és nem egy vagyon fenntartani. Hosszú távon is kényelmes és nem robban le.
Az ár max 500-1000e Ft.
évjárat 2000 utána.
Üdv!
-
tolts.hu
őstag
Hello, kicsit OFF kérdés: [link]
Köszi, hátha itt tudja valaki.www.tolts.hu - elektromos járművek töltésárai
-
DeFranco
nagyúr
válasz zoo8800 #44986 üzenetére
Az melyik?
@Laraxior: 400 a csuszi, szok cuszi ocobb, nadzon szok cuszi meg ocobb, de nekünk elég volt 2 csuszi fejenként. Ha rákapsz, akkor fejenként 4 csuszival már doszt... * nem olcsó, de engem a 300 Ft/óra parkolás jobban felhúzott (mondjuk valamiért egy órát elengedtek szerencsére, de ezt csak a kilépéskor tudtuk meg). A várbelépő is horror ha nem vagy diák (1400/700 panoktikummal +300/150, megéri, kicsi, két szoba, de tök élethű), de ma a diákok és/vagy családok ingyen mehettek be.
*ja, meg 500 forintért vehetsz magadról képet, ahogy szarógalamb pozícióban ülsz egy műanyagdeszkán és szorongatsz egy méteres lőcsöt a lábad között eltorzult fejjel. Priceless, kettőt is vettünk.
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
-
DeFranco
nagyúr
Na, a mai túra végül is egy baráti meghívásra Visegrád lett. A Szentendre-Pilisszentlászló-Visegrád szakasz egy igazi élmény volt, jó kis kanyargós "hegyi" utak, szép kanyarok, elfogadható útminőség (van pár killer kátyú, de abszolút kikerülhető, és nem sűrű). Kis túrának ajánlom, lehet nézni a fellegvárat, meg lehet menni bobozni.
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
Kiszedtem a sortördelést, elvileg most már jónak kell lenni.
latyak17: jól látom, hogy ez háromszor ugyanaz az autó? Ne küldd be újra, mert nem lehet kiszedni a statból, ha módosítani akard, a régit szerkeszd. A táblázatból ki tudom szedni, de a grafikus statban így is benne marad, és szétcseszi. Jelezz vissza akár privátban, hogy tényleg egy autóról küldtél-e be hármat.
A gratulációkat mindenkinek köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
hdman
őstag
Sikerült vennem egy faszányos hűtőboxot, pár zselés jégakkuval. Az élet császára vagyok
Sopron city :)
-
profi91
tag
válasz hobizoli #44968 üzenetére
Füstölni nem füstöl, a motor szépen jár, húz, egészséges, csak a blokk oldalán csordogál az olaj, és a kipuffra kívülről ráég. Szépen fogy emiatt az olaj, egy éjszaka alatt a csont száraz garázsba kb 1.5 tenyérnyi olaj folt keletkezik, álló motor mellett persze.
Ha nem kell síkolni, akkoris az összes tömítést cserélni kell, nem? Szimmeringeket, stb.
Munkadíjat nem számítva, ezt kb mennyiből lehet megoldani, legolcsóbban?Unix-ba ismerősöm tud 30-40% kedvezményt, a nem akciós cuccokból.
-
hobizoli
nagyúr
válasz profi91 #44966 üzenetére
sikolni attol nem feltetelenul kell hogy leszedtek, meg a henegrfejet kompletten szoktak felujitani 50-60k-ert sikolva, szelepek becsiszolva, meg ujraszimmeringezve, de ha amugy nem fustol keken gazelvetelkor akkor joaz
tomitesnek meg nezz utan a Bardi honlapjan, szerintem 58k-nal biztos kevesebb meg csok% nelkul is egy felso tomiteskeszlet ehhez
Elring-bol 36929-ba kerul, a HF csavarok nelkul, minusz csok%
több drón kell ;P
-
profi91
tag
Srácok!
Segítség kellene.
Alfa 147, 1.6TS.
A blokk oldalán folyik lefele szépen az olaj, a hengerfej illesztésénél, rá a kipuffra, ahol elég, és büdös.Namost, azt mondta nekem egy emberke, hogy ezt megcsinálni, csak az anyag egy komplett tömítés készlet(szimmeringek, kipuff sortömítés, hengerfej tömítés, hengerfejcsavarok, meg mittudomén) Reinz-ből 58000ft, le kell szedni a hengerfejet, akkor fel kell mindenképpen síkolni, azt muszáj, az kb 60.000, plusz lehet még lógnak a dugattyúk is, akkor gyűrűzni, netalántán újra köszörülni, stb, legjobb esetben kb 150 pénz, legrosszabb esetben 400 pénz.
Az egész autó 700-at ér....
Egyszerűbb, jobb megoldás van? Ami olcsóbb.... -
8th
addikt
Eredetileg 2.4 szívódízelt szeretett volna de hamar rájött, hogy ha arra ráakaszt egy három-négy mázsás két tengelyes trélert amin ott figyel majd egy akár 1,5 tonnás autó is akkor hirtelen nagyon kevés lesz az a motor.
"Látod, Európa? Hát ide vezetett a jóság. Mindent megengedő liberális kórság!" Éljen soká a multikulti! Még több illegális bevándorlót Európába! Ugyan már, mi baj lehet belőle...
-
8th
addikt
Kíváncsi lettem volna mennyit húzhat. Ismerős nézegeti a T4-eket (2.5TDI-t akar majd) de egyikre 1900kg van írva másikra 2000kg és nem tudunk rájönni, hogy két azonos évjáratú és műszakilag teljesen megegyező gyári vonóhorgos autón mi indokolja ezt az eltérést. Kocsikat akar húzkodni vele szóval minden kiló számítana.
(#44958) TaaT: mint a fehér holló. 2.0 szívó se rossz csak ugyanúgy nem megyik mint az 1.6
[ Szerkesztve ]
-
Richard!
addikt
Üdv!
A Carisma-ról mi a véleményetek?
Ma kezdődik életed háralévő része
-
hdman
őstag
válasz MunezXBK #44948 üzenetére
Nem értem miért kérték volna direkt igy Ha esetleg a gyerek baszkurálná, akkor jobb az elektromos, mert apuci azt le tudja tiltani.
8th: Nem. Miért? Legalábbis felrakva nincs, ha van akkor max rejtett. De kézbe nem kaptam és őszintén: eddig nem is néztem be a kocsi alá.
Sopron city :)
-
8th
addikt
válasz alienpapa #44925 üzenetére
Keress rá típusra a youtube-on. A nagyon rövid váltó ellenére is döbbenetesen sokáig tart a 0-100 sprint. Az a motor az erőt és a nyomatékot még hírből sem ismeri. Városban el lehet vele futkosni de országúton 90km/h-nál ~3000-et forog a motor, autópálya tempónál már 4000-et így ilyenkor ez is bekap annyit mint a nagyobb 1.6-os csak azok legalább nem érzik meg annyira ha be van nyomva a légkondi. Én semmiképpen nem vennék Golf 4 -ből 1.4-est. Ehhez a súlyhoz 1.6 szívó a minimum de inkább az 1.8 20V szívó.
-
neduddki
nagyúr
HI!
mert elindulas utan kiszelloztetni lehuzott ablakokkal a mar mukodo klimanal, es percek kerdes a kellemesdo ido
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Xero
nagyúr
válasz zoo8800 #44935 üzenetére
Úri huncutságok.
Nyilván jó dolog, de pl a meleg pont nem zavar. Ha beindítom a klímát résnyire lehúzott vezető oldali ablakkal, akkor 2-3 perc és teljesen jó idő lesz bent bármennyit is állt a napon.Az már kellemetlenebb volt amikor széttörtem a bal könyökömet és a teremgarázsokban kellett bohóckodni a kapunál.
(#44936) tresh: Én nyáron megpusztulok klíma nélkül és szerencsére bírom is. Téli ember vagyok nah.
Viszont a tetőablak valóban jó dolog. Nem hittem el, amikor cimborám megvette az E36-ot és állította, hogy tetőablak nyit, jobb hátsó nyit és máris nem járatja a klímát, ráadásul nagy huzat sincsen. Tényleg működött.
Mondjuk egy finomabb nyár délutáni Margit híd - Moszkva ácsorgásban a hajára kenheti.(#44938) MunezXBK: Szellőztetni menet közben azért ott jobb. Ezért jó a kis p*csömnyi autó. A jobb hátsót is bármikor lehúzom bal egyből.
Így belegondolva, azért van pár tulajdonsága a városi rohangálóknak, amit hiányolni fogok. Persze itt nem a fapad felszereltségre gondolok, inkább a méretéből adódó nyilvánvaló előnyökre.
[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
Szerintem is jobb lenne az 1.6, de ha ez normális állapotú, akkor nyilván megéri megvenni. 1.4-ből könnyebben ki lehet fogni egy jót, mint 1.6-ból... Persze egy elektromos ablak nem ártana
-
alienpapa
senior tag
''Science has failed our mother Earth.'' - S.O.A.D.
-
Kornel
veterán
Csak én néztem meg 8 47%
ezen pont eredménye alapján azért elég bátrak vagyunk srácok.
-
DeFranco
nagyúr
válasz zoo8800 #44913 üzenetére
Alapvetően inkább adatbázis szerű forrásnak szántam ezt, hogy ne kelljen ötször rákérdezni, a kisregények szétnyomják a tábázatot, de ha van rá igény, bele tudom tenni.
A légzsákkal úgy voltam, hogy van az a szint, amikor van benne 1, max 2, meg van a több. A következő szám a 3, tehát az jött a következő kategória elejére. Kb. nincs, kevés vagy sok légzsák van az autódban kategória.
-
-
Typhoon47
senior tag
válasz blt.62 #44912 üzenetére
Ha áll 6-8 órát akkor újra csinálja? mert akkor adagoló... visszafolyós téma. amikor leépül a nyomás jelentkezik a problem. önts bele első körben valami tisztító adalékot egy teli tanknyi nyálhoz hátha megoldja, ha meg nem, akkor irány az adagolós és ő kitisztítja.
"Education is important but big biceps are importanter"
-
blt.62
őstag
Szio!
Feleségemnek Peugeot 307 HDI-je van,és ezzel kapcsolatban szeretnék tanácsot kérni tőletek. Mitől van az,hogy télen indításkor nem indul elsőre,elkapja-rázkódik-leáll. Olyan mintha nem lenne alapjárat. Utánna a 2-3. indításra elindul,jár a motor, és egész nap bírja,pöcre indul. Másnap reggel minden kezdődik előről. Ha beáll a garázsba az enyém helyett,akkor megszűnik a probléma. Volt már ilyen problémátok?
230000km van benne és indulás után egy rövid ideig kéken füstöl.MegtorloXp
-
DeFranco
nagyúr
válasz neduddki #44909 üzenetére
Ez volt kéznél, meg csak ezt ismerem. Kicsit fapados, de a célnak megfelel. Privátban jöhet jobb megoldás, ha van
re:szerk: az új táblázatnak új linkje van, a grafikus summary-n keresztül érhető el mindig az aktuális (a tetején van rá egy link)
#44911: csakabasic
[ Szerkesztve ]
-
neduddki
nagyúr
válasz DeFranco #44907 üzenetére
HI!
aki tu az tud:- )))
de ebbul kiderul,. hoy ezt en guggol izevel csinaldudv
neduddki
mod: hunhunhun?????:- )))
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
DeFranco
nagyúr
Az, hogy akárki megláthassa hogy a poccvágennek hol van a titkoskapcsolója...
Beletettem a poccvágent, úgy látom, nem teszi tönkre az adatbázis, ha utólag szerkesztem a kérdőívet. Mitsubishi-t is javítottam.
Xero:
megtennéd, hogy rövidebbre veszed az utolsó válaszod? Szétesik tőle a tábla, nem gondoltam oda ilyen hosszú szövegre... légysziok, megoldottam[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vadonatúj Quickwheel MAX Urban elektromos roller, 500 watt, 30 km/h, 45km,15Ah akku, számla
- iScooter i10Max Elektromos Roller 750W bontatlan dobozában, számla, gari
- Remek áron vadonatúj brutális elektromos roller Quickwheel EXPLORER - 5600 watt, számla
- Govee TV backlight 3 lite (75-85" TV-hez)
- Delonghi Nespresso lattissima touch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest