Hirdetés
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Vegyestüzelésű kazán rostély házilag!
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Revolit
senior tag
válasz EQMontoya #45297 üzenetére
Szerinted tényleg egy swift-tel akarok csajozni? Akkor nem egy helyről kapjuk a típus hírnevéről az infókat
Mellesleg az utolsó előtti bekezdésedre szerintem illik a 2006-os swift...
És oké, hogy állapotot veszünk, de lássuk be, egy fiatalabb autó több eséllyel van szebb/jobb állapotban. Én is 10-11 éves corollában gondolkodtam, mint olvashatod a beszélgetést indító hozzászólásomban, de mivel a swiftről is sok jót hallok, megbízható, kényelmes és városba ideális, és még fiatalabb is mint a corolla, elgondolkoztam, hogy nem-e érné meg akkor az jobban, ennyi, nem érdekel, hogy ki mit gondol rólam az autóm alapján, az anyagiakhoz mérten NEKEM tetsszen, vigyen el A-ból B-be, ne menjen el rá minden további fizetésem és ennyi kb... -
Melack
veterán
válasz EQMontoya #45297 üzenetére
A Dacia védelmében: neked nem komfortos, nekem az. 190cmes magasságommal elférek benne, kényelmesen. Ennyi. Nekem megfelelő, ezért írtam, hátha másnak is jó - lehet. Szülők 19 éves Astrájában még elférek elől úgy ahogy, de abban pl már nem érzem magam annyira jól.
(#45298) MunezXBK: azzal meddig jut? Következő benzinkút?
[ Szerkesztve ]
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
EQMontoya
veterán
Ettől meg végképp kiugrok az ablakon, hogy nem 10 éves autót akar venni.
Mert?
Most abba ne menjünk bele, hogy a 11 éves autómat oda nem adnám 2db 5 éves Loganért sem. Meg szerintem többet is ér, még mindig.Szerintem nem kort veszünk, mint ahogy óraállást állást sem. Vagy Ti azzal csajoztok, hogy "4 éves autóm van, bééjjbb!!"? Mint a múltkor az M3 egyik benzinkútján a faszagyerek, aki az L-es rendszámú dízel Mondeot megtankolta 2500-ért. Nem röhögtem, ááá, ugyan.
Viszont egy autóban szvsz alap, hogy legyen normális ülés, legyen klíma, elektromos ablak legalább elől, és ne érezzem magam szarul, mikor beülök. Inkább a méreteken gondolkodnék el, pl. kisebb utakra, két személyre nem kell nagy autó, bőven elég egy Yaris/Polo. És abból vennék valami értelmes állapotút.
A gyártási dátummal meg foglalkozzon, aki nagyon szeret szájkaratézni a fórumon.
[ Szerkesztve ]
Same rules apply!
-
EQMontoya
veterán
Én sem vennék Logant, akkor inkább valami pár évvel idősebbet, de autót. Kopogós műanyagok mindenhol, nulla komfort, egyszerűen szar érzés beülni, minden alkalommal érezni, hogy "ezt vetted, megspóroltad, hát élvezd, bameg!".
Akkor már inkább valami pár évvel idősebb autó, amiben azért értelmes plüss van pl., meg ilyen "apróságok". És egy pár évvel idősebb, nem túl drágán fenntartható hasonló kategóriás autó sem került többe: legyen akár Golf, Corolla, 323-as vagy 3-as...
Same rules apply!
-
Revolit
senior tag
válasz Melack #45291 üzenetére
Panda nem tetszik Ha 5-600 ezerért keresnék autót, lehet nem érdekelne ennyire, de ha már feltornásztam egymillióra a keretet (miután rájöttem, hogy 6-7 de még 800-ért is esélytelen normális autót kapni) akkor igenis elvárom, hogy ha nem is meghalok a gyönyörtől, de ne az legyen, hogy ránézek, és elmegy a kedvem a vezetéstől Egyébként ízlések és pofonok, nem szeretnék vitát indítani semmiképp, csak leírtam, miért zártam ki a pandát!
Írtátok a Dacia-t, azzal nem terveztem, de háát... megnéztem most hahu-n, az 1.4-es amik vannak egymillióig az 75 lóerő, és kilóra ugyanannyi kb, mint swift/corolla, amik meg 90+ lóerősek. Ez már nem meggyőző, bár tudom, hogy nem lóerőt nézünk... De a másik, hogy nem túl gyakori autó, ezért az az érzésem, hogy fenntartása sem nagyon van versenyben egy swift-tel, de még talán corollával sem. Viszont tény, hogy népítéleten elég jó pontszámot kapott Logan is, de most egy újabb típust felvegyek a listára, mikor végre kezdem lenyirbálni egyre, vááá
[ Szerkesztve ]
-
hurenzon
senior tag
sziasztok!
Opel insigniáról (sedan ami tetszik) szeretnék érdeklődni.
mik a tapasztalatok? Melyik verziót ajánlnátok? Mennyire szervízigényes ( milyen árkategóriába vannak az alkatrészek hozzá).
Esetleg hátrányai-előnyei
Jelenleg a piacon mennyiért vannak amit érdemes megvenni?
Ha nem insignia, akkor mit tudnátok ajánlani?
-
Melack
veterán
válasz Revolit #45284 üzenetére
Ennyiért már Dacia is van, abban meg hely is van. És ezt nem bántásból mondom, de tényleg így van. Már ha nincsenek előítéletek a Daciával
(#45288) giigz: és még ugyanannyiba is kerül - tényleg fogós kérdés
[ Szerkesztve ]
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
neduddki
nagyúr
-
Revolit
senior tag
Mit ajánlanátok főleg városba használatos autónak, kettővel szemezek most, a 2002-től gyártott 1.4 (esetleg max 1.6) corollával (2002, 2003-as évjárat) és az egyel korábbi 1.3 swifttel, 2006/2007-es évjárat. Autópálya szinte nem lenne, 80-90% város a maradék meg inkább főút mint pálya.
Igazából corollát vennék, de az bizonytalanít el, hogy 4-5 évvel fiatalabb swiftet kapni ugyanennyi pénzért, és azért talán nem mindegy. Úgy tudom mindkettő nagyon megbízható márka, de azért az 5 év az 5 év. A keret egyébként egy millió környéki, ezt maximum egy százassal lépem túl, de akkor valamiért nagyon meg kell hogy tetszen az az autóJa, és csak úgy kíváncsiságból, a piros swiftek akciósak voltak anno vagy mi a halál van?
-
törölt tag
Kérném a Tisztelt fórumozók figyelmét és véleményét!
Javaslom, hogy legyen Téma indító (nulladik hozzá szólás).
Ennek az a lényege, hogy a hozzá szólások előtt minden oldalon látszik, megmarad, ami ott szerepel, azt minden régi fórumozó és új ide látogató látja (a hsz-ek előtt, legfelül, úgy, ahogy ITT is szerepel, pontosabban így néz ki).
Ez azért kéne, mert szeretném, ha http://prohardver.hu/dl/faces/own/defranco.gif által készített táblázat szerepelne benne, emellett lehetne egy tömör mondat is az ide tévedő kérdezőknek készíteni, pl ilyesmit:Kérlek, írd le részletesen, hogy mire akarod használni az autót, mennyit szánsz rá, illetve eddig milyen típusokat néztél meg, hogy gyorsabban és könnyebben segíthessünk!
Várnám mindenki észre vételét, kell-nem kell ilyen, (szeretném, mert akkor nem kéne mindig megkeresni a DeFranco által készített táblázatot keresgélni, másrészt azok is tudnának a létezéséről, akik nem állandó fórumozók.
Köszönöm előre is a véleményeket, észre vételeket![ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz bitpork #45275 üzenetére
Mert a C6 kicsit tul extravagans mar, es a C5-ben lenyegeben az osszes kenyelmi extra megvan, ami a C6-ban, csak az egesz kicsit 'szokasosabb'. A multikormannyal nincs bajom, szamitogepek kozott elek egyebkent is, a gombokat majd megszokja az ember.
while (!sleep) sheep++;
-
őstag
-
félisten
válasz zolikaDB #45272 üzenetére
Azt hiszem nem, ez ugyanaz a motor, mint a Mondeo 2.2 TDCi, azaz valtozo geometriaju turbo van rajta (meg egyebkent csokkentett befecskendezesi nyomas, vagy hogy hivjak magyarul - 1800 bar, nem a szokasos 2000 feletti, mert az automata valto csak 450 nm nyomatekot bir el, a motor elvileg tudna kicsit tobbet is).
[ Szerkesztve ]
while (!sleep) sheep++;
-
őstag
-
félisten
Na, csak leirom, hogy mi lett ebbol a BMW-vasarlasbol. Szoval az volt az elkepzelesem, hogy egy sportos csaladi kocsit szeretnek, amiben azert rendesen elferunk az asszonnyal, akkor is, ha netan lesz gyerek, vagy sielni megyunk, vagy ilyesmi. Eredetileg valami konnyu kabriot szerettunk volna, mert amikor bereltunk multkor, akkor nagyon bejott; de egy ketajtos, netan ketuleses kocsi nem igazan csaladi jarmu, es ha ugy esik, akkor cserelhetjuk le hamar. Ugyebar a futott km-ek kb. 90%-a autopalyazas lesz majd (Munchen-Budapest-Munchen, meg nehany tura a kornyeken). Azt is mondtam, hogy borules kizarva,.
Namost, vezettem 330xd-t, 325xi-t itt meg ultem par egyeb autoban. Az gyorsan kiderult, hogy egy negyautos szedan az lehet sportos, de igazabol szamomra tul sok elvezetet nem adott. Gyorsnak nem gyors egyik sem (a dizel nyomatekos, de irto hamar leforog, olyan erzesem van, mintha alapvetoen nem menne sehol igazan), a benzines sokkal jobb, de az meg siman nem kulonosebben eros. Szoval elmenyautonak feleslegesnek tunt mindketto, persze jol kanyarodnak a korforgalomban, de ez nem egy tul ertelmes felhasznalasi terulet. Ellenben nem is igazan kenyelmesek, meg eleg dragak is (2009-es volt a legujabb, ami belefert volna a keretbe).
Szoval ugy dontottem, hogy megnezek par egyeb, kevesbe sportos imidzzsel rendelkezo autot, es vegul ugy talaltam, hogy ugyanugy nem gyorsak, mint az E90, csak epp joval kenyelmesebbek esetenkent.
Ahogy most kinez, ilyet fogok venni (nem konkretan ezt a darabot, de egeszen pontosan igy nez ki, szin, felnik, kromcsikok, minden stimmel):
1.
2.2011 marciusi, hidros, automata, 200 loeros dizel, 67k km-rel. Adnak hozza 2 ev europai garanciat (+un. mobility garanciat, szoval ha ket even belul valahol lerohad, akkor elvileg adnak csereautot), bor+szovet komfortulesekkel (masszirozos, yeah). Valami irtozatosan kenyelmes es csondes auto, tetszik az automataja, van benne navigacio, szoval autopalyazasra remelhetoleg jo lesz. A masodik szerias C5-okrol nem olvastam tul sok remtortenetet, szoval remelhetoleg nem nyulok bele valami nagy szoporollerbe.
Lehet fikazni.
while (!sleep) sheep++;
-
Kornel
veterán
-
Kornel
veterán
Na srácok, épp most tuszkoltam be egy biciklit a splash-be, a vicces az, hogy állva fért el csak, de ahogy nézem, így 2 is elférne, persze hátsó ülések lehajtva, első kerék levéve.
-
latyak17
tag
válasz LaptopSystem #45252 üzenetére
us ba a golfba patent kis ötletet találtak ki, bár kicsit törökös a beütése, nekem bejönne waltiba, persze nem 30 ezerért... [link]
METABOND olaj, olajadalék, üzemanyagadalék forgalmazása !
-
neduddki
nagyúr
HI!
ha tudnak hogy max evente 1-2x va attolva ezzel a xarral:
udv
neduddki
p.s. ill vot mert elfogyott de elarulom a titkot: 5 botu:- )))
mod: ex-Kiksig: nem vot 2 ora, kiB! konbyu vel edogoznyi amugy meg kene mar megitn csianlai mert a otomoso forro rossz samponosa elege leszedte. ill le ken mosni
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
giigz
veterán
válasz LaptopSystem #45261 üzenetére
Szvsz. a fólia.
-
őstag
ha meg is csináltatnám a matt fekete autót, nem tudom melyik a jobb a fényezés vagy a fólia?
Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
-
őstag
-
ABE
őstag
válasz DeFranco #45256 üzenetére
Én nem mondtam ilyet, hogy jó az autód...
Ellenben lassan majd visszaadhatod azt, amit eddig tőlem kaptál, legalább lesz min röhögnöd neked is.Monnyuk 'duddki autója tényleg unikorniskönnyel lehet ápolva (pfff, ilyet kitalálni :-D), szerintem otthon Matchboxokon áldozatokat is bemutat az autók istenének, hogy szép fiatalosan tartsa meg neki az ég a műanyagokat.
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
Akkor ezek szerint azt mondod, hogy jó az autóm?
Amúgy ne állítsátok már be úgy, mint ha szigorúan monoton itt rettegnék a sarokban, hogy jajjmilesz. Persze, legális ezen viccelődni, értem a viccet, de legyen tiszta, hogy ez nem így van. Néha eszembe jut egy-egy kérdés, azokat felteszem, hogy tanuljak, okosodjak, de ennyi. Az, hogy körültekintő vagyok és sok mindenre gondolok, ezért sok a kérdésem, az már csak nem bűn. Most is van a tarsolyban még vagy három, de még tartogatom őket Gondolom nem is zavarok vele itt senkit, ha mégis, akkor tényleg szóljatok, és abbahagyom.
@duddjukki: ki is fotózgatta másfél nap unikorniskönnyel való simogatás után az esőcseppeket az autóján?
-
MunezXBK
nagyúr
válasz LaptopSystem #45252 üzenetére
Fekete bőrre is jó hatással van. És épp tegnap illant el a gáz a klímámból.
-
őstag
igen 30 fok felett már nem árt, mert nagyon felforrósodik a műszerfal és a beltér, kellemetlen beszállni és megfogni a kormányt
nem tesz jót a nagy meleg a beltérnek főképp a műanyagoknak nem
Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
-
DeFranco
nagyúr
válasz LaptopSystem #45249 üzenetére
Amúgy gyakran használod azt a szélvédőárnyékolót? Én vettem már, de még nem tettem ki. Érdemes, segíti, hogy a nap ne szívja ki a belteret?
-
őstag
-
DeFranco
nagyúr
válasz LaptopSystem #45246 üzenetére
Jó, hát ha abszolút nem érdekel mások véleménye, vagy hogy mennyire divatos, vagy ciki, akkor szerintem jól mutatna. Nekem tetszik. Én már pár éve gondolkodom ezen, hogy miért metálfényű minden autó és miért nincs igény mattra, hát tessék itt van.
(mellesleg azt sem értem, hogy miért kell minden - 99,8% - autónak egyszínűnek lenni)
-
ABE
őstag
válasz LaptopSystem #45246 üzenetére
Ennek az autónak minden szín jól áll, ezt a formát el nem lehet rontani.
Mondjuk én inkább piros/bordó színben választanám, de az legyen az én bajom.[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
DeFranco
nagyúr
válasz LaptopSystem #45244 üzenetére
Magánvélemény következik: most minden séróbáró ilyen mattfekete kocsival csapatja a Mammut előtt, szerintem annyira lesz divat mint a felhajtott pólógallér. És kb. annyi ideig.
-
őstag
-
ABE
őstag
Esélyes egy ajándékozási illeték megfizetése, ha nem saját megtakarításból történik a kifizetés.
-
zenke
aktív tag
Lehet abból bármi bajom ha most éppen nincs bejelentett jövedelmem de autó kerül a nevemre? (300e)
Galaxy Ace Xperion V5, Galaxy SIII 4.1.2+Siyah, Galaxy Note2 Stock 4.1.2
-
alienpapa
senior tag
Véres a lábtörlő alatt, vagy mér ilyen olcsó ez?
''Science has failed our mother Earth.'' - S.O.A.D.
-
bitpork
nagyúr
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
diegho
nagyúr
válasz Dluinet #45208 üzenetére
Nekem úgy kb 4 éve még CarinaE-vel volt egy érdekes szitum. Tankoltam Mol kúton 5000-ért, még nem világított a lámpa, mentem 60km-t és elkezdett világítani a lámpa. Ez volt délelőtt, délután rátankoltam (nagyon érdekesen mért a mol kút) shell kúton és mentem egy 4,95 liter átlagfogyasztásos 180km-es etapot (este 70-80as tempó kolléganőimmel beszélgetve végig). Azóta sikerült azon a mol kúton egy 45 literes tartállyal megáldott autóban 42-t úgy beletenni, hogy majdnem félig volt a tank és 42-nél még nem volt tele a tank! Azóta még véletlenül sem tankolok ott.
-
zenke
aktív tag
Hello!
Tudna nekem valaki ÉRVÉNYES/ELFOGADOTT adásvételit linkelni?
Találtam már egy pár félét!Galaxy Ace Xperion V5, Galaxy SIII 4.1.2+Siyah, Galaxy Note2 Stock 4.1.2
-
bitpork
nagyúr
-
DeFranco
nagyúr
-
bitpork
nagyúr
válasz DeFranco #45206 üzenetére
Namánna!
Hazaértem és akkor is baj van!
Most mikor indultam Szabadkára megint teli lett tankolva ugye Gazsi. ( ez volt a 47,89 liter a 632 km-re) Most értem vissza, 104km, és még az 1/8 tank sem fogyott el, pedig a pályán óra szerint 150-nel gyöttem mentem....Valami van amiről nem tudok és ez idegesít...
(#45208) Dluinet: tudom h nem lineárisan mutatja amit, de ez akkor is nem van jól. Ez a számított átlag, egészen ez előtt a tankolásig, 10+ liter volt! Tankolásnál az első kattanásig szoktam tőteni. Ha lerázhatatlan a kutas akkor is ezt kérem és ott állok amíg nincs kész. És a 3 + liter átlag difi a semmiért, nem kicsit gyanús...
[ Szerkesztve ]
-
bitpork
nagyúr
Nah vmi nem szimmt. 48 litert tankoltam. 632km utan volt meg bö negyed tank nyál. A computer szerint meg 10,7 az átlagom. Mostakkó mif@szvan?!
-
DeFranco
nagyúr
válasz MunezXBK #45201 üzenetére
Ha leengeded a kerekét, akkor neki rossz lesz, neked meg bűntudatod (lesz, ne tagadd le), nettó szívás. Ha szépen megkéred, akár levélben, akkor lehet a homlokára csap, hogy hubazmeg tényleg, arrébb áll, és mindenki elégedett, gyomorgörcs nélkül.
Ha nem teszi meg, még mindig le lehet engedni a kerekét legközelebb.
Nem kell hergelni egymást, 90% úgy is csak hangember, ASCII-ben nagy a szája, a maradék 10% meg gyakorolhat önuralmat. Fogd fel úgy, hogy kis lépés a balkánból Európa felé.
#45203: jó, hát akkor homlokmozizzunk, hogy hogy hajtunk végre valakin fatalytit egy hanyag parkolás miatt... majd szóljatok ha ott tartunk, hogy debrecenit tömünk a kipufogóba... immature.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vadonatúj Quickwheel MAX Urban elektromos roller, 500 watt, 30 km/h, 45km,15Ah akku, számla
- iScooter i10Max Elektromos Roller 750W bontatlan dobozában, számla, gari
- Remek áron vadonatúj brutális elektromos roller Quickwheel EXPLORER - 5600 watt, számla
- Govee TV backlight 3 lite (75-85" TV-hez)
- Delonghi Nespresso lattissima touch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest