Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
runner 125
nagyúr
válasz hurenzon #61736 üzenetére
"a volvok tetszenek, nem kell rá túlsókat költeni? A volvora mindenki azt mondja..."
A klasszik Volvo-k (melyekben még a saját fejlesztésű motorok vannak) nagyon megbízhatóak. Egyedüli gócpont az automataváltó lehet, de ez nem Volvo betegség.
Korábban szóba jött nálunk is a 3-as BMW, de már akkor iszonyú tré volt belőle a használt kínálat.
Ilyenből biztosan nem fogsz találni keveset futott, sérülésmenteset.2,4-ért meg garantáltan az E90 legalját kapod meg, ráadásul a kinézett példány a legfapadosabb.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Laraxior
titán
válasz hurenzon #61755 üzenetére
A7? Kevés lesz oda. Egy faszább A4 talán. Adj lejjebb szerintem, különben kifogsz egy szart es nem marad zseton a szervizre.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
dragonfx
veterán
válasz hurenzon #61736 üzenetére
ezek már tényleg ilyen olcsoak ennyit érnek csak??
[link]61753>>persze a 4 kerékét lehet.
hogy lehet egy auto kötelező szervíze 400-500k.?annyiért már autotlehetkapni
[ Szerkesztve ]
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
runner 125
nagyúr
válasz hurenzon #61750 üzenetére
Ha, beugró prémium kategóriás autót szeretnél 2-2,5-ért, akkor add lejjebb az évjáratot.
Nem minden az autó kora, sőt. Állapotot kell venni.
Egy 10 éves keveset futott E46 320i pl simán jó vétel lehet."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
dragonfx
veterán
válasz hurenzon #61758 üzenetére
jaja
61759>>szerintme az a fenti tv annyira nem fapad...
61760>>te jo ég neked milyen bicajod meg autod van? 20/1 millios?
nekem is meridám van de ilyte mondanának egy szervíz 30k akkor...mondanám csokolom megtalálom a kijáratot gyorsan.
[ Szerkesztve ]
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
-
Kicker
őstag
válasz hurenzon #61806 üzenetére
Én 1.6 benzinest használok, évi 20-25 e km-et megyek, igénytelen a motorja, csak olajcsere, gyertya, szűrők és le lehet menni a térképről... maga a passat jó autó, csak van annyi szenny belőle, főleg a dízeleknél ami miatt nagy bukta is lehet a dolog.
Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
-
Kicker
őstag
válasz hurenzon #61808 üzenetére
lépcsőshátú, 2007-es, 1.6 benzin, 102 le, bse motorkód, 180 ezrenként kéne vezérlés cserélni, 30onként olajat, de erről lebeszéltek 120-ra és 15-re.
Vidéken hajtom, 7-es fogyasztás, most voltunk Prágába 140-es tempo oda-vissza pályán, 8,1 volt az átlag.Belül nincs kopva, kívül minimális esztétikai hibák. Tavaly márciusban vettem 127 e km-mel, most 161 e van benn, egy izzót cseréltem és olaj+szűrők+gyertyák, ja vásárláskor vezérlés szett 110E ft-ért, szakszervízben. Illetve egy hátsó lámpát, mert 6 led nem égett a nagyon sokból.
Hirtelen ennyi.
Ja és dízel kontrához : drágább a dízel sok százezerrel, gond nélkül nem megy el 100-150 e km-et a dízel a nem tökéletes konstrukció miatt, a benzinesnek jobbak az esélyei, a használt piacon, 5 évesnél idősebb autónál.
[ Szerkesztve ]
Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
-
neduddki
nagyúr
válasz hurenzon #61842 üzenetére
HI!
ezer tkell tulem oto venni:- )
udv
neduddki
mod: Qru: be ne vedd a mszlagot minden tukdsor magara van allitva :- )))
gaykorojja....
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Laraxior
titán
válasz hurenzon #61849 üzenetére
Itt nem szeretik a fiúk a PD elemes dejzelt.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz hurenzon #61853 üzenetére
Mert drága bele az a PD elem amit cserél kell általában. De majd felvilágosítanak, mert én tök sötét vagyok ezekhez. Én a nagyköccenti szívó benzin párti vagyok.... egyedül a totyikban
De segítenek a srácok, elmagyarázzák, hogy mi, hogyan"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Kicker
őstag
válasz hurenzon #61861 üzenetére
Jó verdák, viszonylag kevés fut belőle a németekhez képest, ezért lehet drágább hozzá egy-két dolog...
amúgy használt autónál állapotot veszel, tehát ha jó állapotfelmérés után el tudod dönteni megéri az autó az árát vagy sem, nagy baj nem lehet.Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
-
Laraxior
titán
válasz hurenzon #62006 üzenetére
-
nesa
veterán
válasz hurenzon #101359 üzenetére
Nekunk van egy ilyen 60 lovas is, varosba szerintem isteni, azert sztradan se kell izgulni csak kivarni
#101366) focvis
Nekem egy dizelem se megy orszaguton 75 fok fole nyaron se, varosba vagy tartos 110-120 felett erik el a 90fokot, ilyen orszaguti 90 korul mind2 75 korul mozog.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz hurenzon #101370 üzenetére
Jó-jó, de konkrétan mit cserélt és miért? Csak példaként mondom, hogy az én 14 éves 148.000 km-t futott autómban még gyári kuplung van, bontatlan váltóval és motorral, mellesleg városban használták.
Akkor miért kellett "kicserélni a fél autót" 160.000 km-el ami főleg autópályán volt használva? Vagy nála ez azt jelenti hogy vett rá féktárcsát meg betétet
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz hurenzon #101378 üzenetére
Ja persze Ha ott vagy, megdumáltatok mindent, előcsapod a gempát és azt mondod hogy 700-ad van, akkor fog engedni hidd el. Bele kell menni a játékba, én is elhoztam 870 helyett 760-ért a verdát. + Amikor eladtam a suzukit én is belekalkuláltam egy 15%-os alkut.
De ha minden kötél szakad akkor sem rossz 780-ért egy hibátlan verda. Bár ugye olyan nincs, max ha szalonautó lenne, 8 éves autón lesz hiba csak keresni kell ha találsz akkor már meg is van az alku alapja
-
nagyúr
válasz hurenzon #101381 üzenetére
Azt én is utálom ha előre próbálnak alkudni. Az más ha már megnézte a vevő az autót és elhatározta hogy meg akarja venni. Onnantól beszélhetünk az árról Telefonban meg senki ne akarjon alkudozni mert elküldöm a pics@ba
Volt egy kisebbségi egyén aki felhívott szombat hajnalban, hogy 200-ért azonnal vinné az autót (275-re volt kiírva) és hogy neki tutira tudnia kell, hogy odaadom ennyiért mert ő aztán potyára fel nem jön Mucsaröcsögéről. Alig bírtam lerázni... Másnap elvitte egy normális fazon 250-ért
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyaralás topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- PlayStation 5
- Honor Magic7 Lite lesz az X9c-ből
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Tippmix
- Energiaital topic
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest