Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mondom nem errol van szo!!! Csak az is igy nez ki, ilyen szinu! Abba sokkal tobb kilometer van, 130 vagy 150 mar hirtelen en sem tudom
A kormanyt mondom, hogy nem lattam, mivel mar be van boroztetve, es nagyon fincsi fogdosni
Annyi latszik, hogy dohanyos ember hasznalta, ket helyen ki van egetve, meg a bal ajton is latszik, de ennyi nekunk belefer...
Tökmindegy Ahogy beszeltuk, havi 2-300 kmerre kellene. Egyedul attol felek, hogy a kartyas kulcs beszarik...
A Peugeotnal lebszeltek a 307-rol, bar az is kb. Megane szint, de 1. Egy kocsiert nem megyek fel Pestre, mas jot meg nem talaltam most. 2. Ez akkora kamu ez kocsi.... mar levelezgetek igy is ket kamumesterrel, egyik Londobol akarja nekem kuldeni a kocsit, masik Gorogorszagbol...
lorcsi 50eFt-al dragabban van egy 1.5 -os dizeles. Olvastam en is nagyon szep fogyasztasi adatokat. MI tul sokat nem mennenk vele, szaguldozni nem akarunk, es vontatni sem. Te melyiket ajanlanad nekunk? Mert a dizel bar kevesebbet fogyaszt, de ha valami elromlik, az draga mulatsag...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Medence topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Megújult a PROHARDVER!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- ASUS ROG Ally
- Peugeot, Citroën topik
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Babzsák fotel (Dr. Relax - Gamer, sötét zöld, keveset használt, hibátlan)
- Mamas & Papas Flip XT3 babakocsi szett 3 az 1-ben
- Midea klíma akciós áron beszereléssel együtt!
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest