Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
bombibmw
veterán
-
bluyoo
nagyúr
válasz lowzor #47709 üzenetére
Gondolom egyik sem új. Magamnak a P8Z68-V PRO -t venném elég komoly lap főleg tápellátás tekintetében. De BomiBoogie-nak is igaza van a dupla gari azért jó dolog és ugye az új chipset ....Bár 1,5évig tesztelt lep sem hiszem hogy beadná a kulcsot. Ugye általában az első pár hétben .....
Viszont aprón 36K-ért láttam Asus P8Z77-V -t is 3év garival.[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
lowzor
veterán
válasz BomiBoogie #47716 üzenetére
Már nem tehetek mást, mert eladtam a mostani lapom
-
lowzor
veterán
válasz BomiBoogie #47716 üzenetére
Még itt a lap a gépemben, holnap postázom Bepróbálom az Asrock-ot, csak nem lesz annyira gagyi. Meg eladni is könnyebb lesz majd.
THX a segítséget mindenkinek[ Szerkesztve ]
-
dvd_R+
őstag
Sziasztok segítségeteket szeretném kérni alaplap vásárlással kapcsolatban .
A lényeg a következő lenne , megadta magát a jelenlegi Asus P8P67 Evo alaplapom ( Hardverker garis ) vissza vihetem ráfizetéssel cserélhetem elvileg másra ha szeretném 45.000FT ig milyen alaplapot ajánlottok ?A elenlegi konfigurációmhoz ? [link]
Ha kérhetem akkor a Hardverker kínálatából ajánljatok [link]
Illetve ha ezek közül nem ajánljátok egyiket sem akkor a Hardverker esetleg betud szerezni általam megnevezett lapot is ?
Válaszotokat előre is köszönömHa üzletről van szó légy korrekt :) http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
Mahrenburg
őstag
válasz dvd_R+ #47721 üzenetére
Hello!
Az Asus P8Z77-V-t ajánlanám.
Mi történt a P8P67 Evo-ddal?"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
dvd_R+
őstag
válasz Mahrenburg #47722 üzenetére
P8Z77-V? ez a -V tag mit takar ? illetve a z77 chipsetről mit kéne tudni ?
Asus P8P67 Evo Diablo3 instant 10óra playtime gép kikapcs reggel bekapcs nem kapcsól be
a procihoz közeli első 2 ram slotba nem ismeri fel a ramokat csak az utolsó 2-be így 4GB ramot tudok csak használni , illetve a pci express portba nem ismeri fel a vga-t csak az alsó pci express slotba ..
Ha üzletről van szó légy korrekt :) http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz dvd_R+ #47723 üzenetére
A chipesetekről kezdetnek jó lesz ez.
Illetve olvasd el a téma összefoglalót.
-
dvd_R+
őstag
válasz BomiBoogie #47724 üzenetére
Oks
Viszont akkor senki többet? a fentebb említett lap legyen ?Ha üzletről van szó légy korrekt :) http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
dvd_R+
őstag
válasz BomiBoogie #47726 üzenetére
Oksi akkor más típus illetve más márka szóba se jöhet?
ez lenne akkor a legmegfelelőbb ?
Ha üzletről van szó légy korrekt :) http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
Matt-OPT
aktív tag
Sziasztok!
Létezik olyan s1155-ös lap amin van DVI-I (Dual Link) kimenet?
Egy "30-as 2560x1600 felbontású monitorhoz kéne, ha nem muszáj, nem vennék diszkrét VGA-t. -
Sonja
nagyúr
válasz Rypejakten #47731 üzenetére
Azzal nem sokat ér, mert általában ez szokott lenni a DVI:
Supports DVI with max. resolution 1920 x 1200 @ 60 Hz
Ezért kellene neki a Dual Link-es DVI.
(#47730) Matt-OPT: DisplayPort nincs a monitoron, ugye?! Szerintem csak DP-on támogatják a magasabb felbontást (az S1155-ös alaplapok), de lehet tévedek!
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Mahrenburg
őstag
válasz dvd_R+ #47723 üzenetére
A 1156-os foglalat megjelenése óta, amikor megjelent az IGP az Intel CPU-iban, és az Északi Híd "beköltözött" a CPU-ba (a "kimaradt" feladatokat meg a PCH-nak átkeresztelt Déli Híd vette át), az Intel vagy tuningot lehetővé tévő (P), vagy az IGP használatát lehetővé tévő (H) lapkát "mellékelt" a CPU-ihoz. A 6-os és a 7-es lapkák megjelenése közt "félidőben" megjelentette a Z jelű lapkát, amely a tuning lehetősége mellett immár "életet adott" a CPU-ban levő IGP-nek is. Azóta a Z jelöli az Intel "mainstream" csúcslapkáit. A jelenleg legfrissebb Z-lapka a 3-as sorozatú (Ivy Bridge) CPU-kkal megjelent Z77, de már a Z87 is a "spájzban van".
Az Asusnál hagyományosan a "legkevesebb írásjellel" ellátott alaplapok jelzik az "ideális" alaplapot (ez alatt értem, hogy kényelmes tartalékokat biztosít az alaplap tápellátása, "hűtőbordázottsága", felszereltsége, kidolgozottsága, mind a tuning, mind az élettartam, megbízhatóság terén), azaz csak a sorozatszámot (Px) és a lapka(készlet) nevét tüntetik fel a lap nevében. A további betűjelek az "egyszerűsített" verziókat (pl.: LE, LK, LX), illetve az "elitebb" verziókat (pl.: PLUS, V, PRO, EVO) jelölik. A 6-os lapkakészletű lapok közt a P8P67 az általam "ideálisnak" nevezett változat. (Egy jobb világban szerintem ilyen lenne a "belépő szintű" alaplap... ) A "V" eredetileg az "extrább" változatokat jelölte, de a 7-es sorozatnál már a P8Z77-V lépett a P8P67 helyébe, azaz ez az első, minden tekintetben nyugodt szívvel ajánlható 1155-ös alaplap.Már visszaküldted a lapot? Kiderült, hogy mi "szállt el"?
[ Szerkesztve ]
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
dvd_R+
őstag
válasz Mahrenburg #47735 üzenetére
Tyűha köszönöm a felvilágosítást illetve a részletes tájékoztatót
nem vittem még vissza a lapot holnap fogomHa üzletről van szó légy korrekt :) http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
bluyoo
nagyúr
-
Mahrenburg
őstag
válasz dvd_R+ #47736 üzenetére
Dvd_R+ - Szívesen!
Kérlek írd majd meg mi volt a lap hibája! (Már ha megmondják...)Bluyoo - Már azt hittem, hogy senkit sem érdekel, vagy csak átsiklottál felette? Pedig lehet, hogy eljött a "Balatonkorlátkék"-korszak vége...
Nem biztos, hogy jobban járunk az arany/sárgával..."Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
Mahrenburg
őstag
válasz MiklosSaS #47741 üzenetére
Lehet, hogy ez'tán nem lesznek annyira népszerűek a plexis oldalfalú házak...
De legalább a Maximusok megmaradtak a "jó öreg" vörös-feketénél..."Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Mahrenburg #47742 üzenetére
Ja , mindig is tetszet a ROG szeria.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
lowzor
veterán
válasz Mahrenburg #47742 üzenetére
Engem már rég nem izgat, hogy hogy néz ki, csak működjön normálisan, meg legyen teljesítménye.
-
Mahrenburg
őstag
válasz lowzor #47744 üzenetére
Természetesen egy alaplap megítélésében egyáltalán nem számít a "fényezése"...
(De azért nem baj, ha jól is néz ki... Ameddig nem rózsaszín, addig jöhet... )"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
regener
veterán
válasz Mahrenburg #47747 üzenetére
Sőt: puha szőrmével ellátott Sabertooth-féle borítás.
[ Szerkesztve ]
-
bluyoo
nagyúr
válasz aAron_ #47738 üzenetére
Hát jobban örültem volna egy teljesen matt fekete dizájnnak max. egy kis aranycsíkkal.
De a mATX-es Gryphon -ra kíváncsi leszek.(#47739) marinea2
Mondtam én hogy soha nincs vége a fejlesztgetésnek.(#47740) Mahrenburg
"Pedig lehet, hogy eljött a "Balatonkorlátkék"-korszak vége..." Hát lehet visszasírom. Szerintem színvak a tervező ....
"Már azt hittem, hogy senkit sem érdekel, vagy csak átsiklottál felette?" Mi felett?(#47741) miklosss2012
Lehetne rosszabb is pl. zebracsíkos! Viszont a Sabertooth nem sokat változott.(#47748) regener
Na ezzel az ötlettel biztos lehetne pénzt keresni.ALL
Az ASRock Z87 Extreme4 pofásra sikeredett igazi minimál dizájn.[ Szerkesztve ]
Bazinga!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mobil flották
- PlayStation 5
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple notebookok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! ASUS STRIX Z390-I GAMING DDR4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASRock Z87 Pro4 alaplap, hibátlan működéssel eladó! OEM, csak a lap maga. Nincs tartozék!
- MSI B85M-G43 + I.O Shield eladó
- DDR4 RAM BAZÁR - minőségi, 0KM es 4GB 3200 Mhz-s notebook RAM-ok számlával, garanciával!
- Gigabyte Aorus B550i Pro AX AM4 ITX alaplap - ELKELT!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest