Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz falco5 #11648 üzenetére
45nm-es quadok a P35-ös deszkákban is jól mennek, lásd az adatlapomon található beállítást pl.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
menthor
tag
üdv!
egyelőre csak terepfelmérésen vagyok. az áldozat egy C2D E6400 lenne. neki kellene jó áron ágyikó... 3GHz fölé húznám (2,13Ghz-ről ugyebár). hosszú távra tervezem, lehet megy bele majd C2Q, de az sokára. legyen mondjuk: pl 35k a határ... ; MSI, ASUS a gyár; rigolyám: hőcsöves... konkrét előfordulási formáját láttam már egy Abit AB9 Pro-ban...
ezek az én nézeteim, de ha bárki tud BÁRMI MÁS, jó ötletet, nyugodtan tolja a képembe!
thnx
the truth is out there
-
nagyúr
válasz menthor #11653 üzenetére
Asus P5Q Pro - 37k
MSI P45 Neo2-FR - 34kHa esetleg Giabyte is bejön, akkor P45-ösből vannak jó cuccok ien áron.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Fragohol1C
csendes tag
Haller!
Ezt a lapot akarom megvenni, van vkinek tapasztalata vkinek?
MSI DKA790GX Platinum alaplap4870x2 kártyát akarok bele.
Kösz!
Az élet néha dögös, néha ködös.
-
Sebaj Fóbiás
aktív tag
válasz falco5 #11648 üzenetére
Mintha csak magamat hallanám. Elolvasgattam a legutóbbi pár száz hozzászólást, hogy ne kérdezzek olyat amire nemrég válaszoltak, erre pont a legvégén írod pont azt amit én írtam volna.
Szóval a P45 fix, maradt végül 3 lap amik között vacilálok:
Giga GA-EP45-DS3 és UD3
Asus P5QAmi lesz benne az egy Intel E7x00, 2x2GB Geil Black Dragon 1066MHz CL5 és egy HD4670.
A tuningpotenciálok érdekelnének elsősorban, bár gyanúm szerint közel azonosak.
Ja, és mi a lényegi különbség a DS3 és az UD3 között? A PCI-PCIe portokat és a lan darabszámot tudom, de nem értem a majd 4 ezres árbeli különbség okát. Van egyáltalán? Leszámítva a Marshall keresztet...Üdv!
[ Szerkesztve ]
Két bolygó beszélget: - Te, képzeld, Homo Sapiensem van.. - Nem baj, ne piszkáld, elmúlik magától.
-
audi100td
nagyúr
válasz Fragohol1C #11655 üzenetére
Jó választás, sok jót hallani róla, csak arra figyelj, hogy online update-el ne frissíts rajt BIOS-t, mert többen panaszkodtak rá, hogy kinyírta a lapjukat.
-
kicsigeri
senior tag
válasz Sebaj Fóbiás #11657 üzenetére
A két lap közt a külömbség kb fél év. Az UD3 újabb. De véleményem szerint gyengébb a hűtése mint a DS3 nak. Inkább egy UD3R vagy UD3P ha nem felel meg anyagilag akkor DS3 a 7XXX procinak nagyon jó az is. Esetleg késöbb 4 magos prociban gondolkoznál, akkor az elöbb leírt lapok valamelyike, és nem a DS3.
-
-
kicsigeri
senior tag
válasz audi100td #11666 üzenetére
Részemről a 2magos procimat jobban tudom benne hajtani mint a P35-ben tetem. Magassab FSB-t bír, a ramokat gond nélkül alacsonyabb feszen ugyanúgy viszi. Alacsonyabb az alaplap hője. Ja és tényleg kevesebet fogyaszt, megnéztem valami mérő vacakkal, és 100 Ft körülre jött ki a 24 órás fogysztása a komplett cucnak és kicseréltem a lapot, kb 90 körül van. 10% de sok pici sokra megy. Igaz ez utobbi miatt nincs értelme lapot cserélni. Mert mire visszahozza azt amenyit rá kell fizetni.
[ Szerkesztve ]
-
pigatt
őstag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy a képen ez milyen alaplap???
[link]i9 / 4080 / 32"
-
nagyúr
válasz pigatt #11671 üzenetére
Ahá! Itt a proxy-n tiltva van a képfeltöltés.hu, ezért nem látszott, csak az az egy szál mondatod, de a html kódból kivadásztam a linket. Egyébként oan, mint vmi módosított hűtésű P6T.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz pigatt #11673 üzenetére
Igen, tényleg beszorult oda vmi. A hátlapi slotok kiosztása azonban egy az egyben oan, mint a P6T-ken, és csak az Asus lapjain vannak fekete/vörös RAM slotok... hmm.
Egyébként P6T-n is 4 PCI-E van, csak az egyik 4x-es. Gondolom oda tolták be a 88GT-t.
[ Szerkesztve ]
-
pigatt
őstag
Meg van a kis mocsok!!!!
i9 / 4080 / 32"
-
nagyúr
válasz pigatt #11677 üzenetére
Tényleg... ez beugratós volt. A CPU fölött az EVGA-n tényleg nincsen semmi, PWM vagy akármi?
[ Szerkesztve ]
-
pigatt
őstag
A legfölső pci-e slot felett és éppen az 1x alatt van! Rosszabb helyet keresve se találhattak volna! De ez legyen a legnagyobb hibája a lapnak!
[ Szerkesztve ]
i9 / 4080 / 32"
-
kicsigeri
senior tag
válasz Sebaj Fóbiás #11681 üzenetére
Jó választás nem fogsz benne csalódni. És ha nem tervezel SLI-t vagy CrossFire-t akkor tökéletes.
-
zsero
aktív tag
Nagy-nagy kérdés: X38 és P35 között lehet XP-t másolni? Van egy jól kiforrott Asus P5E-s XP-m, munkahelyen környezetben több gépen is ez van, de most valószínű P35-ös vagy P45-ös lapot fogunk venni, és nem tudom azon működne-e minden rendesen. Úgy értem úgy, mint ha natív arra raktam volna.
És a lényeg, milyen P35, P43, P45-ös alaplapot tudnátok javasolni, csak munkára, de lényeg, hogy 100% stabil legyen négymagosokkal (alapvetően Q6600-ra gondolok)! Semmi tuning, de bírja a 4-magot éjjel nappal. Asus, Giga, Intel lapokra gondolok.
-
thyrpacia
csendes tag
Csá all
Szerintetek melyik alaplap a jobb egy 4200+ tuning, 3870 ultimate edition höz?
A versenyzők: MSI K9N SLI
GIGABYTE GA-MA78G-DS3H
Szerintetek melyik az erősebb lap? -
sosperecek18
őstag
válasz thyrpacia #11685 üzenetére
Én mindenképpen a Giga lapját venném, igaz nem számít hogy van rajta integrált vga, ami minden nem játékkal kapcsolatos dologgal megbírkózik, viszont jobb chipset, és sokan használják, így ha vmilyen beállításbeli gond adódna, sokkal nagyobb az esélye hogy tudnak segíteni, és újabb is, szval ez már jó az am2+-os procikhoz is!
zsero Egy q6600-ashoz tökéletesen elég lenne egy p35 ds3 is ami jóval olcsóbb mint az általad említettek...ha mindenképpen ez a 4 marad akkor teljesen mindegy melyiket veszed, amelyik szimpatikus...a gigák több ramot szeretnek, én azok között választanék, ha mégsem kell már a P35...
[ Szerkesztve ]
Szabadságot az Ultráknak! XBOX 360 Gamertag: torinho86
-
zsero
aktív tag
válasz sosperecek18 #11687 üzenetére
A P35 mellett szól, hogy lehet, hogy megy vele az X38-as XP mentés, meg az ára... DS3 az ICH9R-es?
-
zsero
aktív tag
válasz sosperecek18 #11687 üzenetére
Még két kérdés:
- Mit jelent az, hogy több ramot esznek?
- Az is szempont lenne, hogy még évekig lehessen kapni, mert nem 1 gépre szeretném feltenni.
- Ha már maradok a P35-nél, akkor valamilyen ICH9R-es megoldás kellene. Ilyet tudsz javasolni? -
gooool
őstag
Helló!
Az ASUS M3N78-as lapról mi a véleményetek?
Egy 5600+ alá lenne és kb. 2 hónapig használnák az integrált VGA-ját.
Még gondolkoztunk a Gigabyte MA780GM-S2H-n is,de az már nem fér bele a keretbe.
Kösz a választ!Üdv, Balázs
-
-
KicsiPit
tag
Hy!
MSI DKA790GX Plat. vs GIGABYTA DS4H... nem tom melyik lenne a tutkó..Üdv
-
sosperecek18
őstag
válasz gooool #11690 üzenetére
Alap használat mellett tökéletes...és még nem is annyira válogatós...uh sztem jó döntés, és nyugi nem hiszem hogy baja lenne az integrált vga-nak, ha mégis akkor ha garis akkor egyértelmű gar és csere.
KicsiPit Én is a Gigabyte mellett teszem le a voksom.
[ Szerkesztve ]
-
gooool
őstag
válasz sosperecek18 #11695 üzenetére
Kösz a választ!
Az int.VGA miatt nem aggódok,nagyjából ismerem,csak az érdekelt,hogy maga a lap jó-e.Normál használatra lesz(játék,persze nem integrált VGA-val és net),amire ezek szerint tökéletes.Később esetleg egy Phenom kerül bele,de a gyártói oldal szerint minden gond nélkül benyeli még a 140W-os AM3-as procikat is.
Szerinted ez a lap egy 5600+-al együtt mennyire időtálló?Üdv, Balázs
-
sosperecek18
őstag
válasz gooool #11696 üzenetére
Kb. mint minden kétmagos proci egy erős vga-val...tuti hogy jönni fognak az idén is olyan játékok, amelyeknek kelleni fog a 4 mag, viszont az évet tuti végig lehet játszani még egy 5600+ valamint egy 48xx kaliberű vga-val.
-
Sann81
csendes tag
Sziasztok!!
Segítségeteket kérném!!
Tuningosabb alaplapot szeretnék venni 40 max 50 ezer környékén.
Milyet érdemes venni?? Asus, Gigabyte, DFI?
Nem figyeltem a mostani felhozatalt így egy kicsit nehéz a döntés.
Lehetőleg DDR2-es legyenElőre is köszönöm!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- Crypto Trade
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen SSD-t vegyek?
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ukrajnai háború
- Társasjáték topic
- Befutottak a LEGO Horizon Adventures első értékelései
- Autodesk - Revit
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest