Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
MikiASD
tag
HY!
alaplapot keresek
feltételek:
1. 2 x PCI Express 2.0
2.s2d-ot és quadot lehessen belerakni
és legalább 800 mhz-s ramot
és emellett jó minőségü legyen ne tul drága
jah és lehessen huzni a procitha valaki tud ilyet az pls irjon
-
Impossible
csendes tag
Hello mindenkinek!
Hatalmas kérdéssel szeretnék hozzátok fordulni, vásárolni akarok procit+ramot+alaplapot,
és ezek legjobb trióját keresem, keretem rá kb. 100 000 ft (+,- 15e még belefér), processzorból inkább vmi 4magost szeretnék venni, de alaplap,és ram terén teljes kilátástalan a helyzetem, kérlek segítsetek...
Tuningolni sztrem nem nagyon fogom, max az fsb-húzok egy kicsit, ameddig engedi (proc hűtőm van )
A válaszokért előre is thanx[ Szerkesztve ]
"Rise and Shine Mr. Freeman, Rise and Shine"
-
superecneB
őstag
Üdv!
Ha szeretnék egy C2D konfigot összerakni, milyen alaplapot ajánlanátok? (olcsóbb kategóriában) Nem vagyok otthon a chipsetekben, annak idején Asus P5B tetszett meg. Mára ez elavult lett már, vagy nem éri meg? -
nagyúr
válasz superecneB #11762 üzenetére
P35-ös Giga-k, esetleg Asus-ból vmeik egyszerűbb P5K, 20-25k környéke.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
emre
veterán
válasz superecneB #11762 üzenetére
Lehet egy oem P5K lapom lesz eladó, kb még 1év garival. jövő hét végére kiderül.
Olyan 15k körül, ha érdekel dobj egy privit.A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
betyarr
veterán
azt szeretném megkérdezni,hogy az MSI KA790GX-hez jó a kingmax 1066-os memória?
a lap mennyire melegszik?ez a ház elég hozzá:Gigabyte GZ-X3?tuning nem lesz.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz superecneB #11768 üzenetére
Tuningra nem alkalmas lap, ha csak alapon hajtod akkor elmegy. Ha lesz/lenne tuning akkor Gigabyte P35 DS3-nál alább ne add szvsz.
#nincsbennetarcsi
-
MikiASD
tag
Hello!
intel q8000 as procihoz milyen alaplap illik ha lehet gigabyte legyen
pls adjatok tippet -
betyarr
veterán
válasz Stirbi #11774 üzenetére
az már megvan,abból a phenom 920 lesz.
csak azért kérdeztem,mert sokszor olvastam rosszat az MSI lapokról.azért lenne ez és nem a giga,mert ez viszonylag jó árban van és van benne vga.(azt csak nyár körül tudok majd venni.)
ismered közelebbről is ezt a lapot?
kicsit zavar hogy nincs rajta firewire.igazán tehettek volna már rá...mondjuk annyira nem gáz. -
schwarzi
csendes tag
Szevasztok!
Új gépet tervezek venni, csak nem nagyon vagyok otthon ebben a témában, azért szeretném a segítségeteket kérni.Két alaplap között gondolkodok: Asus M3A78 és Gigabyte GA-MA770-DS3. Szerintetek melyik a jobb választás? Nem akarok tuningolni de lényeg, hogy stabil és megbízható legyen.
Előre is kösz!
-
betyarr
veterán
válasz Stirbi #11777 üzenetére
hja én is megvettem az abit nf7-est anno,amikor azt mondták az egyik leggányabbnak, de 4 és fél éve kutya baja.
azonban most próbálnék egy jót venni.msi-t sok helyen lehúzták úgy általában,de erről az új 790-ről még nem sikerült találnom sokat.ezért is érdeklődök pont afelől.
-
Szomby
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni hogy milyen lapot ajánlanátok úgy 20K-környékén,
egy e5200-es proci menne bele, egy 8600GT meg 2-g 800-as ram. szeretnék egy kicsit húzni is rajta.
előre is köszi!Most írom.....
-
salieri.
őstag
sziasztok! X2 5400 proci melle erdemes megvenni ezt a tipusu alaplapot? : Gigabyte M52L-S3 mellé egy HD 3850 es vga kari megy ,viszont a lap leirasaban nem talaltam hogy pci express 2.0 ? Kihajtja ezt a kartyat ez a lap ?
-
salieri.
őstag
válasz Salvador20 #11791 üzenetére
köszi a valaszt ! akkor jo valasztas lenne? mert 15 k a max keret!en ugy ertettem, hogy max savszelessegen tudom hasznalni a kartyat? kozben valtozott hd 4670 512 mb ddr4 lesz benne!
[ Szerkesztve ]
-
VicKing
tag
Hali!
Szeretnék kb. február végén venni egy AM2+ Phenom II X4 940 BE procit.
Ehhez volna szükségem tanácsra, milyen alaplappal tudnám a legjobban kihasználni? Kicsit utána olvasva, a 790FX+SB 750 chipsetes alaplapok az istenkirályok a témában, de talán tudtok ajánlani mást is, a következők figyelembevételével:1., akarom túlhajtani, de nem rekordokra pályázom, azonban min 15% pluszt bírjon stabilan léghűtéssel
2., videókártya(már megvan) HD4870-es, és nem szándékozom kettőt beletenni
3., DDR2 ramot akarok csak használni, XP32 és vista32 -vel
4., nem baj, ha csak végszükség esetén kerül többe 30 ezernél -
SalvadorLynx
aktív tag
egy ep31 ds3 elég lehet, hogy egy e6400 as procit 3ghz ig húzzak,vagy kell egy ep35
-
hyperkopety
csendes tag
Hello mindenkinek!
Gépcsere elhatározva , de szigorú árlimittel
Kiválasztott cucc:
Proci: AMD Athlon 64 X2 5000+ AM2
Alaplap: MSI K9N SLI-F V2
Videokari: GIGABYTE GV-N94T-512H 9400GT 512MB PCIE
RAM: 1db KINGMAX TinyBGA 2048Mb DDR2 800Mhz
Halvány fogalmam sincs, hogy ez mennyire jó konfig, illetve, hogy mennyire passzol össze a cucc + nem tom, mi alapján válasszak tápot.
Van valakinek ötlete, hogy min változtassak? -
audi100td
nagyúr
válasz VicKing #11794 üzenetére
Szia,
30k alatt Foxconn A7DA-S jöhetne szóba, ez 790GX+SB750 chipsettel van ellátva, viszont boltba nem lehet kapni, csak az egyik PH bazárban ~24e Ft-os áron.
De ha csak alapfeszen akarsz tuningolni (3,4-3,6Ghz) akkor elég lenne egy Gigabyte GA-MA770-UD3 is, ez 21-23e Ft-ba kerül.
[ Szerkesztve ]
-
audi100td
nagyúr
válasz SalvadorLynx #11795 üzenetére
Szerintem elég hozzá az EP31-DS3L is, 375 FSB még nem olyan sok.
[ Szerkesztve ]
-
Mach5
aktív tag
válasz hyperkopety #11796 üzenetére
Hát ha jol néztem akkor alaplapba stimel minden, belemeggy azthiszem minden! A tápbol szerintem vegyél Gigabyte superb 460W-t és az elég lessz simán! És ha tuningolni akarsz még akkor is jo lessz ez a táp szerintem!
Processorbol meg videokártybáol vehetnél kicsit jobbat is, de kéne keret hogy mennyit szánnál rá ezekre a cuccokra és ugy könyebb lenne segíteni többieknek is!
[ Szerkesztve ]
-
SzZs1
tag
Sziasztok.
A hozzáértők segítségét szeretném kérni.Hamarosan új gépet tervezek vásáróln.A mostani s 939-es konfigot akarom lecserélni intelre.Olyan alaplapot szeretnék,ami több évig biztosan jó lesz.Most csak 2 magos procit tervezek,ílletve egy db hd 4870 x2-t.1-2 év múlva lehet 4 magos proci,ílletve egy másik hd 4870 x2.A gép 90%-ban csak játékra,internetre lesz,munkára nemnagyon.Lehessen valamelyest tuningolni és persze olcsó is legyen.Nemkell semmi extra.
Szóval ezek figyelembe vételével várok ötleteket az alaplap tipusára
Thx előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs