Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
sosperecek18
őstag
válasz gooool #11690 üzenetére
Alap használat mellett tökéletes...és még nem is annyira válogatós...uh sztem jó döntés, és nyugi nem hiszem hogy baja lenne az integrált vga-nak, ha mégis akkor ha garis akkor egyértelmű gar és csere.
KicsiPit Én is a Gigabyte mellett teszem le a voksom.
[ Szerkesztve ]
Szabadságot az Ultráknak! XBOX 360 Gamertag: torinho86
-
sosperecek18
őstag
válasz gooool #11696 üzenetére
Kb. mint minden kétmagos proci egy erős vga-val...tuti hogy jönni fognak az idén is olyan játékok, amelyeknek kelleni fog a 4 mag, viszont az évet tuti végig lehet játszani még egy 5600+ valamint egy 48xx kaliberű vga-val.
Szabadságot az Ultráknak! XBOX 360 Gamertag: torinho86
-
audi100td
nagyúr
válasz gooool #11812 üzenetére
Az Intel 3,2GHz-en jobb, de ha nem tuningolsz, akkor az AMD és az 5600+ -ot is fel tudod húzni 3,2GHz-re.
Viszont hosszabb távra én tuti az AMD mellett döntenék, ugyanis ebbe a lapba bele tudod rakni majd az AM3-as procikat is (amik mellesleg nagyon ígéretesnek hangzanak), míg az Intel pont most áll foglalatváltásnál.
[ Szerkesztve ]
-
sgergi
veterán
-
sgergi
veterán
válasz gooool #15511 üzenetére
Ha cf nem kell, akkor nem vennék x48-at, hanem p45-ös lapokat nézegetnék, abból is a ddr2-eseket, mert 775 mellé nem érdemes ddr3-at venni. Gigából jöhetne az ep45-ds4, (vagy, ha nagyon elborult vagyok, akkor az extreme) de ez a dfi sem lehet rossz, bár azokról nincs sok tapasztalatom. (semmi ) De dfi-k nem szoktak roszak lenni. A felszerelést kell átvizslatnod, hogy minden rajta van-e ami kell neked, és ha igen, akkor nagyon jó választás lehet.
[ Szerkesztve ]
-
gooool
őstag
válasz gooool #15516 üzenetére
Hát láttam egy olyan cuccot,ami miatt úgy tűnik lemondok a DFI-ről.
Gigabyte EP45-UD3R
Belegondolván a CF-re nincs szükségem,mert annyira nagy felbontáson nem gamelek,a DFI extra szolgáltatásait sem használnám ki,szal akkor minek egyáltalán olyan drága lap?(na meg a pénztárcám is lapos )
Ez a Giga meg 25K és szerintem mindent tud amire nekem szükségem van.
Mi a véleményed a lapról?Üdv, Balázs
-
sgergi
veterán
válasz gooool #15517 üzenetére
Gigánál intel fronton nem igazán lehet rossz lapról beszélni. Így van ez ezzel a lappal is. Jó lap, tuninglehetőség van benne, megéri a pénzét.
Mindig ez a gond ezekkel a lapokkal, hogy tökre tetszik valamelyik, aztán szépen rájön az ember, hogy úgysem használná ki, mert max egészséges tuningot csinál, arra pedig elegek a 30k alatti lapok is. Akkor meg minek vegyen 40-50k-ért lapot, mikor azt a pénzt sokkal jobb dolgokra el lehet költeni. Ezért vettem én is még annó p35-ds3-at. Megy mit az állat, és fölösleges ficsőr nincs benne.
-
emre
veterán
válasz gooool #17191 üzenetére
A jelenlegi cuccaid megtartása mellett én ilyent vennék, de lehet elfogult vagyok mert nekem is ez van.
Az E5400-es procihoz szerintem nem kell P45-ös lapban gondolkodnod.
Csak abban az esetben ha komolyabb vga-t is akarsz majd a gépbe, ami megkívánja a pci-e 2-őt, vagy esetleg quad-ra váltasz. Az aktuális AMD vonalat nem ismerem, az utolsó AMD-s cuccom 939-es volt.mod: ebből azért ki lehet fogni garis példányt is 20k alatt
[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
emre
veterán
válasz gooool #17193 üzenetére
Hát én nagyon elégedett vagyok vele, egypár procit használtam benne, és nem az alaplap volt a szűk keresztmetszet. 1-2 hónapja még az ipon 19k-ért árulta ki ezeket a deszkákat, de lehet találni az aprón is jó példányokat.
mod: A fejlesztést én is nagyjából így tervezem. A 775-öt én addig biztos nem teszem félre, míg a játékok jobbára "csak" két magot használnak.
[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
emre
veterán
válasz gooool #17220 üzenetére
Látom jól meggondolod a dolgot, de ezt már elmondtam két napja Viszont örülök hogy nem beszélek hülyeséget. (nem anyit )
-
tzsolesz
nagyúr
válasz gooool #17225 üzenetére
S775-höz csak annyit.
Egy P45 lapnál nem kell jobb esetleg csak 3 év múlva.
Addig pedig. Egy Q9550 széjjel tépve, egy HD5970, és 4GB 1066Mhz-es tuning RAM-al, még 2 év múlva is mennie kell minden játéknak 1920x1080-ban 8XAA-val és 16X AF-el.
Akkor most végül is miről is beszélünk.Se az AMD, se az Intel nem csinált, és nem is fog csinálni még egy ilyen hosszú életű tokozást. Ezt ne feledjük. A LGA775 túl jóra sikeredett a Core architektúra bevezetése után, és ezt nagyon nehéz lesz felülmúlni.
Egy izmos P35-ös (8 fázisú tápellátás, kimagasló tuningpotenciál, magas felszereltség) 15-20K-ért kapni.
Nem beszélve arról, hogy eddig nem vagyok elragadtatva az AM3-tól, és beleilleszkedő processzoroktól. Az LGA775 szintjét hozza a platform, de többet nem.Személyes vélemény, kéretik nem megkövezni. Mondom ezt úgy hogy nagyon bejövős az AM3 platform a kellő modernitása miatt.
szerk: Én jövőre tervezem beszerezni a Q9550-esemet, és nem érzem úgy hogy amikor benne lesz a gépemben, gyengének mondható cuccom lesz, még akkor is, ha már "ezeréves".Sőt.
D1Rect Te meg nyertél a lottón? Milyen gépet van már neked? Gratulálok pajtás.
[ Szerkesztve ]
-
Lalika85
csendes tag
válasz gooool #19858 üzenetére
A mostaniba is stabilan ment a 4ghz,de nem éreztem a különbséget és így vissza állítottam gyárira.
A "és am is nagyon ott vannak szvsz." ezt nem értem mit jelent...?
a 24/7 az azt jelenti hogy éjjel nappali használatra is jó? vagy mit takar?A korrekt hozzáállásodat, előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- Ingatlanos topic!
- Sorozatok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fujifilm X
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
Állásajánlatok