- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
Új hozzászólás Aktív témák
-
WebM
csendes tag
Ahogy ígértem, jelentkezek pár képpel az E-M10 IV + 8-25mm kombóval. Néhány képnél volt fent CPL (Hoya Fusion Antistatic), de nem tűnt fel, hogy számottevően levenne a képminőségből.
Kb. 8 éve használtam E-PL5-öt 90%-ban 9-18-cal, amit nagyon szerettem. A vázcsere már nagyon érett, igazából az E-P7 árazása miatt lett E-M10, az EVF-et nem nagyon használom, de végülis nem zavar. :) Kezelésben, szolgáltatásokban nagy előrelépés még az ósdi (5 éves) szenzorral együtt is, és alig nagyobb, mint a PEN.
A 8-25 nagyon jó obi, tetszik a nagy átfogása, a prémium felépítése, a jobb képminősége (a 9-18 a széleken sokkal jobban taknyolt, és elég nagy volt a CA is, amit az E-PL5 még nem korrigált). Igazából csak a mérete az, ami a 9-18 után megszokást igényel. Alapvetően megszerettem, valószínűleg meg is tartom, bár egy kicsit motoszkál bennem, hogy arra amire használom ill. az én fotós képességeimhez mérten elég a 9-18 is, fölösleges egy pro cuccot cipelnem magammal, de végülis ennyi még belefér, a többi obit meg biztosan nem fogom pro szériásra cserélni. Az alapzoomot ki is hajítottam a táskából, 17-es fix meg 40-150 maradt mellette, ezek csak ritktán vannak fent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Tőzsde és gazdaság
- Nintendo Switch 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs Intel… hol a Harmadik?! – Elfeledett CPU-k
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kés topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-7GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest