Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- gerner1
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nem azt mondtam, hogy az x100 tökéletes, hanem azt, hogy rettentően, véresen ciki, hogy 2011-ben, egy l1 után a fuji az, aki megcsinálta (a retró vázat nagy szenzorral, kicsi obival), és nem a panasonic. az egész af kérdést nem akartam belekeverni, se az evf/ovf vitát stb. egyszerűen csak arról van szó, hogy kiábrándítóan kretén a panasonic, millió elpuskázott lehetőség boldog tulaja. amit jól csinál, azt nem tudja legyártani (gh1, gh2). vagy esetleg elrontja (14-45 -> 14-42). esetleg kiárazza a sztratoszférába (leica 45, 7-14). érdemi utód nélkül hagyja (gf1). stb. stb.
a g3 egyébként az első izgalmas cuccuk a gf1 óta, ha engem kérdezel. még mindig hezitálok, hogy bevállaljam-e a 14-150 mellé. mert hogy ugye kis zoomot is képtelen gyártani a lángelméjű pana, a 14-140 egy hülye vicc ezekre a vázakra. (de már a kitobival is egészen ormótlanul néz ki a g3... kellett nekünk röhögni a nex-5-ön)
(persze egy csomó dolgot jól csinál a pana, épp ezért iszonyú idegesítő, hogy a többit meg nem. csakúgy, mint az olympus.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Think Tank Retrospective 10 - Prémium fotós válltáska (makulátlan állapot!)
- Hoya HD Filter CIR-PL 58 Digital - Prémium cirkuláris polárszűrő + Dörr Advanture filter tartó
- Canon EF 300mm f/2.8L IS USM teleobjektív - Újszerű -
- WACOM INTUOS Pen & Touch S - Digitalizáló rajztábla (makulátlan állapot!)
- DJI RS 2 (Bontatlan)
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest