Hirdetés
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- A magyar Duke Nukem 3D
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
FEDman
addikt
Már az elején azt mondtam, hogy nekem nagyon szimpatikus, de mielőtt ítéletet mondanék róla ki kéne próbálnom, mert van pár fenntartásom vele kapcsolatban.
Például ha már Steve Huff-ot említed, legutóbb azt írta a kis Fujiról, hogy az optikai keresője max tájképeknél használható, de amint kicsit közelebbi téma kerül a képbe el lehet felejteni, mert a keresőben jelzett fókuszpont nincs fedésben a valósággal. De persze ettől még sikeresen becsippan valahová máshová az AF, csak hát nem oda ahová szeretted volna. És mivel ez egy sima átnézeti kereső semmit nem fogsz abból látni hogy pontosan hova is ment.
Írja is Steve, hogy emiatt az esetek 90%-ban az EVF-et használja.
Ha meg EVF…Szóval remek kis gép az X100-as, az én szívemet is meglágyító köntösben remek képminőséggel, csak hát a semmilyen AF és a nagyon korlátozott körülmények között használható optikai keresője finoman szólva lerombolja bennem az összképet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nikon AF-P DX Nikkor 70-300mm F4.5-6.3G ED VR (makulátlan állapot!)
- Hoya HD Filter CIR-PL 58 Digital - Prémium cirkuláris polárszűrő + Dörr Advanture filter tartó
- eladó Nikon Z5 fényképezőgép memóriakártyával
- WACOM INTUOS Pen & Touch S - Digitalizáló rajztábla (makulátlan állapot!)
- Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K + objektívek
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest