Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Klaus Duran: RCS
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- sziku69: Szólánc.
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- A szovjet és orosz űrhajózás múltja XXIV. rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
FEDman
addikt
Már az elején azt mondtam, hogy nekem nagyon szimpatikus, de mielőtt ítéletet mondanék róla ki kéne próbálnom, mert van pár fenntartásom vele kapcsolatban.
Például ha már Steve Huff-ot említed, legutóbb azt írta a kis Fujiról, hogy az optikai keresője max tájképeknél használható, de amint kicsit közelebbi téma kerül a képbe el lehet felejteni, mert a keresőben jelzett fókuszpont nincs fedésben a valósággal. De persze ettől még sikeresen becsippan valahová máshová az AF, csak hát nem oda ahová szeretted volna. És mivel ez egy sima átnézeti kereső semmit nem fogsz abból látni hogy pontosan hova is ment.
Írja is Steve, hogy emiatt az esetek 90%-ban az EVF-et használja.
Ha meg EVF…Szóval remek kis gép az X100-as, az én szívemet is meglágyító köntösben remek képminőséggel, csak hát a semmilyen AF és a nagyon korlátozott körülmények között használható optikai keresője finoman szólva lerombolja bennem az összképet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Okos Otthon / Smart Home
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Path of Exile (ARPG)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Milyen program, ami...?
- Asztalos klub
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4658, 90% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G1.Sniper Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4604, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest