- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Mercutio_
üzenetére
Nem mondtam, hogy nem árulnak árut, hanem azt, hogy az áfacsaló üzleti modelljükhöz pont ilyen színvonalú ügyfélkezelést képzeltem el.
Aszongya' nincs raktáron és nem akarnak megváratni. Közben a weboldaluk szerint van, csak már magasabb áron. Már elindították a pénzem visszafelé, de megírtam volna szívesen, hogy tudok várni (de ugye ezt ők sem akarták volna).
Azért érdekes, hogy a vásárlók egy magyar webshopot ilyenért elkaparnak, de ha ügyesen csalja a közterheket és a csalás gyümölcsét jelentős árkedvezmény formájában továbbadja a vásárlónak, akkor már minden el van nézve.

Mindegy amúgy, megveszen használtan, de az is lehet, hogy inkább az Olympus 45 1.8-ra megyek rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Házi hangfal építés
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Autós topik
- Honda topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest