- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- talmida: Változások 2. rész
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Stauffenberg
üzenetére
A legújabb pana, amit használtam, a g6 meg a gh4 volt, már azok sem olyan döglöttek, mint pl a gx1 g3, gh2, de még mindíg nagyon messze voltak attól amit én elvárnék. Ráadásul az összes pana amit eddig használtam, nagyon eltolták kékesbe az awb-t, a keresőben meg azt is mindíg manuálisan állítgatni, hát... nem egyszerű sőt nem is lehet normálisan belőni, szal marad a raw + lightroom.
Lassú Víz: Nálam a mindennapi gép azt jelenti hogy túrázni, bringázni kell, máskor nem fotózok, max koncerteken, de arra elég nekem +1 fényerős fix. Szal nálam nincs olyan, hogy csak a tekerés a fő cél és olyankor nem igazán fotózok, kb az összes normális tájfotómat (is) tekerés közben lövöm.
Szerintem az lesz, hogy veszek egy olyan Deuter vagy hasonló jól szellőző bringás hátizsákot és meglátjuk mennyire izzaszt... aztán meg egy olympus-t, mert az megfizethető áron minden igényemnek megfelel. Oszt reménykedek hogy a hátizsákban azért már csak nem megy tönkre a stabi a rázkódástól
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- TCL LCD és LED TV-k
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Arc Raiders
- Autós topik
- Dell notebook topic
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Új Dell G15 Gamer FHD IPS 165Hz i7-13650HX 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4050 6GB 140W Win11 Garancia
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest