Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- GoodSpeed: SAMSUNG Galaxy Buds FE (SM-R400NZAAEUE) a 9 éves SONY SBH20 utódja (nálam)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Stauffenberg
üzenetére
A legújabb pana, amit használtam, a g6 meg a gh4 volt, már azok sem olyan döglöttek, mint pl a gx1 g3, gh2, de még mindíg nagyon messze voltak attól amit én elvárnék. Ráadásul az összes pana amit eddig használtam, nagyon eltolták kékesbe az awb-t, a keresőben meg azt is mindíg manuálisan állítgatni, hát... nem egyszerű sőt nem is lehet normálisan belőni, szal marad a raw + lightroom.
Lassú Víz: Nálam a mindennapi gép azt jelenti hogy túrázni, bringázni kell, máskor nem fotózok, max koncerteken, de arra elég nekem +1 fényerős fix. Szal nálam nincs olyan, hogy csak a tekerés a fő cél és olyankor nem igazán fotózok, kb az összes normális tájfotómat (is) tekerés közben lövöm.
Szerintem az lesz, hogy veszek egy olyan Deuter vagy hasonló jól szellőző bringás hátizsákot és meglátjuk mennyire izzaszt... aztán meg egy olympus-t, mert az megfizethető áron minden igényemnek megfelel. Oszt reménykedek hogy a hátizsákban azért már csak nem megy tönkre a stabi a rázkódástól
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- BMW topik
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- ICY BOX IB-158SSK-B 3,5 SATA merevlemez mobil rack (5,25 -be építhető)
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs