Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dolphin
tag
Egyebkent nem ertem az mft vonal uvegeit. Van egy hatalmas elonyuk a gyartasban es tervezesben, megpedig a meret (bajonett, erzekelo). Ha APSC-re meg tudjak oldani a jo rajzolatu, APSC-hez jo fenyereju uvegeket elerheto aron, mft-n miert nem?? Lehet jonni 1.8 fix, 2.8 zoom uvegekkel, de mft-re ez csak egy kozepes probalkozas szerintem, holott a versenykepesseget hirdetik a nagyobb erzekeloju rendszerekkel. f4-5.6-ot mar meg sem emlitem, szerintem az vicc kategoria. En ezt nagyon sajnalom a rendszerben.

Ui.: mielott: nem akarok vallashaborut inditani, se nagyon hasonlitgatni konkretumokkal, pusztan az mft uvegekkel van nemi problemam, hamar neha igencsak zsebbe kell nyulni ertuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Új - Canon EOS R6 Mark II milc fényképezőgép - 0 expó
- Manfrotto XPRO videó monopod + fluidtech talp + MVH500AH fluid fej (MVMXPRO500)
- Olympus OM-D E-M1 Mark III váz + 12-100mm f/4 PRO objektív
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- Canon EOS 1300D gépek objektívekkel ( 2800 / 9400 / 9600 / 13700 expo )
Üzleti előfizetők hirdetései
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G2i - i5-11G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Sudokoo NEXAURA 360 Liquid Cooler, 360mm vízhűtés!
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest