Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.vr
őstag
a friss dpreview tesztben Izlandon volt az E-M1mkII szervezett bemutatója, nekem még szeptemberből a régivel (ami most már mkI
) vannak képeim.
dropbox link hdNem fotós túra volt hanem bejáró, 17 nap, egy-egy helyre nem jutott túl sok idő viszont cserébe rengeteg helyen voltunk (a klasszikus dél, aztán Felföld, nyugati fjordok, Snaefellsnes-félsziget, majd még észak is), így persze rengeteg képet csináltam, ezért aztán inkább áttértem instagramra (napi egy képre kb 5 perc az tök jó szórakozás, viszont nekiállni akár csak egy-egy területnek hogy onnan 25-30 képet kiválogassak és feldolgozzak, na az már... - szóval inkább akkor a szórakozás

(van azért átfedés mert volt amit mindkettőhöz megcsináltam de az Instagramhoz más fájlméret kell szóval egy ideje már nem bővítem a HD sorozatot, csak az instagramot)
instagram link
Új hozzászólás Aktív témák
- Olympus OM-D E-M1 Mark III váz + 12-100mm f/4 PRO objektív
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 NIKON full szett, szép állapot + extrák
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM objektív - Újszerű -
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD RX 580 8GB Kolink Aviator DeepCool 400W
- Samsung 990 PRO 4TB Gen4 NVMe SSD!
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 82 akkuciklus - 27% ÁFA- Garancia - 0373BE
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) vannak képeim.