Hirdetés
- talmida: My Art II.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: Változások 2. rész
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grga_Pitic
aktív tag
válasz
enterlaci
üzenetére
Ez viszonylag egyszerű:
1. május-június körül vettem, akkor még nem jelent meg a Cactus II
2. amúgy sem vettem volna, mert árban majd duplája a Godox/YongNuonak, ennyit nem ér nekem a HSS prompt módon (előbb-utóbb csak kihoz a Godox kioldót MFT-re, a TT600 pedig tud HSS-t. A Godox/YongNuo között az döntött, hogy talán a Godox hajszállal megbízhatóbb, illetve a TT600 HSS képes (még ha ezt most nem is tudom használni).A Cactusnál a TTL ne tévesszen meg: nem tud TTL vezérlést, csak HSS képes, igaz azt elvben platformokon keresztül tudja a villanás erejének szabályozásával együtt (ha jól értem, de ne vedd készpénznek: pl. egy HSS (FP) képes Nikon vakut is el tudsz villantani Olympus vázzal HSS-ben, és tudsz villanási erőt szabályozni). A TTL csak kommunikációs nyelv az előbbiekre, de amúgy nem TTL képes a Cactus.
És még valami: ha lehet, akkor az FL-36R-t vedd meg és ne a sima FL-36-ot. Előbbi picit drágább, de tud remote TTL-t a beépített villanóval vezérelve, és ami csak később derült ki nekem (aki FL-36 tulaj), és igazán fájt, hogy utóbbi nem tud optikai slave-et, tehát ha más vakukkal együtt be akarod fogni, akkor kell alá kioldó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- EAFC 26
- Elektromos autók - motorok
- talmida: My Art II.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Haditechnika, harcászat
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártytafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 7410 Core i5-10310u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest