Hirdetés
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
t.imi
addikt
Biztosan igazad van, ilyen szinten még nem tartok ezzel az egésszel sajnos.
Abból indultam ki, hogy 0 naposan nyakpánttal, kézben fogva 12mm-en kb 3mp-et kitartottam nagyon minimális bemozdulással, most meg ~1mp is botrányos.
Emelgetem majd az ISO-t, bármennyire is nem szeretem a morzsás képeket.Metabones-ből MB_EF-M43-BT2 ez kellene GX80-ra?
Nem szeretnék kici ocót, ha már fizetek legyen normális darab.(#79268) bigsee Őszintén? Tköm tudja, de vedd még hozzá a 70-300 600g és a 1.4x 170g súlyát is. Úgy már elég testes darab tudott lenni. OK, fiatalabb voltam, most már psálni is fárasztó néha

(#79272) t72killer Valószínűleg
Szokjuk még egymást, itt egy vödör obi, fele manuál, mindegyik mást kíván.Ma este az eddigiekre, kiírta, hogy nincs rendesen csatlakoztatva a 12-50 oly objektív, ellenőrizzem...
Persze ott volt a gépen, nem volt sexualizálva. Kicsit megmozgattam, elment a kép....
Kicsit nehezen jött le (miért?), de jól volt felrakva. Vissza már könnyebben ment. Egyenlőre jó.Erre ebay vagy egyéb oldalon lehet átalakítót venni m43-ra?

[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- hcl: Amúgy mi a terv?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Gyúrósok ide!
- Interactive Brokers társalgó
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Suzuki topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest