Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lassú Víz
addikt
Ígéretes cucc. Bár a V6-ról megoszlanak a vélemények az Amazonon.
(#76531) frankstork Sosem volt E-M10-em. A kisebb számokat szeretem, van E-P1, E-PL1, E-M1
. Egyébként Olympus FL36, és/vagy YN-560 IV. Időnként kibérelek stúdióvakukat, de olyankor többnyire rá kell jöjjek, hogy mennyire nem értek hozzá, és az asszony mennyire türelmetlen modell. 
Ahogy madgie írta, a derítőlap is jó, csak kell valaki, aki odairányítja, ahová mondod.
Azt nem tudom miből gondolod, hogy az FL600R csak TTL-t tud? A specifikációban ott van az FP mód, mások ezt hívják HSS-nek. Nem villan nagyobbat mint az FL36-os, viszont a 4 akku miatt szerintem gyorsabban tölt újra.(#76533) Mirman: Irányjelzőn SWD és jube7 is birtokol egyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Xiaomi TV Box S 4k 2gen 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ICY BOX IB-158SSK-B 3,5 SATA merevlemez mobil rack (5,25 -be építhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Egyébként Olympus FL36, és/vagy YN-560 IV. Időnként kibérelek stúdióvakukat, de olyankor többnyire rá kell jöjjek, hogy mennyire nem értek hozzá, és az asszony mennyire türelmetlen modell.