- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
A kínai Kipon helyett inkább Metabones, az stabilabban és valamivel gyorsabban működik -- de mivel az obik PDAF-re vannak tervezve, míg a m43 gépek elsősorban CDAF-et használnak, így eleve lassúak. A Metabones 400 vagy speed boosteres verzióban 650 USD, ha jól emlékszem -- ha már lúd, az utóbbival 50-140 f2 obi lesz belőle. De ahogy 80hun is mondta, EM1 + MMF2 / MMF3 és 4/3-os 50-200 (vagy 35-100 f2
)Frankstork, Ati: húneismondjátok, mióta a motorbaleset óta félig-meddig szobafogságra voltam ítéltetve, újra elővettem a Skyrimet, kezdtem egy új karaktert tisztán legendary nehézségen, aztán ott is azt csinálom, amit motorral: kalandozok, érdekes helyeket látogatok, hegyet mászok, fényképezgetek

Lassú Víz: hja, egyre vonzóbb az EM1 ezekkel az update-ekkel. E-shutter, wifi milyen jól jönne időnként, pl time-lapse-hez... Kár, hogy használtan ritka, és még úgy is drágább, mint amennyit hajlandó lennék kiadni érte. 12-40 is szép lenne mellé... Meg még inkább kár, hogy a bank is kibabrált velem, lejárt a kártyám és nem küldték el az újat, személyesen kell valamelyik fiókba bemennem érte Londonba, így hiába van rakás zsé a számlámon, az összes Black Friday akciót csak ölbe tett kézzel nézhetem, mert nem férek hozzá a pénzemhez

Új hozzászólás Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SSD kibeszélő
- Hegesztés topic
- Milyen program, ami...?
- Milyen processzort vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kell(ene) a hűtés a MacBook Neónak
- További aktív témák...
- Canon MP-E 65mm f/2.8 1-5x Makró objektív - Újszerű -
- VILTROX NF-Z adapter ( Nikon FTZ II adapter ) - Új -
- Canon EF 300mm f/2.8L IS USM teleobjektív - Újszerű -
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM objektív - Újszerű -
- 27% - GAMER PC! i5-14600KF / RTX 4070 Super / Z790 / DDR5 32GB / 1TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- Samsung PM9E1 "9100 PRO" 2TB M.2 NVME Gen5 x4 SSD! 14.000-12.500MB/s
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB FHD
- Oppo Reno A17 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)