Hirdetés
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mirman
őstag
Nagyon izgatta a fantáziámat ez a 75-300mm dolog , annyi rosszat olvastam erről és a Panáról is hogy kézből használva rettentőek az eredmények , 300mm körüli állásban bemozdul kézből stb. Lőttem 2 képet amin most nem a művészi érték a lényeg hanem a képek minősége magas ISO-n . Szerintem ez a szint még teljesen vállalható. Azért próbáltam ilyen magas záridővel és ISO-val mert ha esetleg vennék iylet akkor biztosan állatokat fényképeznék vele és ott gyakran előkerülne az 1/1200 és azalatti záridő , valamint ebből kifolyólag a magasabb ISO értékek . Azt azért hozzátenném hogy ma eléggé be van borulva nálunk. Kép1 Kép2
Emellé kikölcsönöztem a 17mm F1.8at is , hát az valami félelmetesen éles. Első pillanatra amikor belenéztem kb elcsodálkoztam hogy jé ekkora látótér is van.
Eddigi legszélesebb obim a 45-volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Eddigi legszélesebb obim a 45-volt.