Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Amúgy mi a terv?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
fattyu
veterán
Azon a 135 2n még én is agyaltam... Jelen állás szerint a 135 sonnar bár lassabb másfél stoppal de mégis imádom mindenét uh nem igazán költenék rá meg előbb egy mpe65

Nem katzeye csak a finomabb EG-S canon mattüveg... Nem könnyű. főleg a 135ösön nehézkes sötétebb témáknál.
35 1.4et nem próbáltam de per pill 18 28 50 135 sorral egész jól elvagyok. Egy prakticar 80 1.8 kéne még de ilyen euró mellett akinek sok édesanyja volt... Meg ha őszinte akarok lenni akkor a 85ös canont se használtam annyit ( ami nemtom mennyire volt amiatt a tonna purple fringe miatt... ) hogy megérje... egy mpe65 ellenben nem sokat pihenne a fiókban tavasztól...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- World of Tanks - OFF topic
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Hitelesített viszonteladói programot indított az Ulefone
- Okos Otthon / Smart Home
- Plazma TV topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest